۵۰ درصد لوازم التحریر بازار، تولید داخل است
رئيس اتحاديه فروشندگان لوازم التحرير:

۵۰ درصد لوازم التحریر بازار، تولید داخل است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">فرزانیان گفت:۵۰ درصد لوازم التحریر بازار، تولید داخل است و در صورت حمایت، تولیدکنندگان توان تامین نیاز بازار را دارند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ موسی فرزانیان رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار ، با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد نوشت افزار موجود در بازار، تولید داخل است گفت: تولیدکنندگان قول داده اند که با تمام توان خود اقلام مورد نیاز بازار را تامین کنند.


وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد مداد تولید داخل و ۸۰ درصد مابقی وارداتی است اظهار کرد: با ممنوع شدن واردات مداد، کارخانجات قول صد درصدی تامین آن را داده اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و نوشت افزار از تاثیر نوسان نرخ ارز بر این صنف خبر داد و اظهار کرد:  اگر مشکلات داخلی همچون عدم دسترسی آسان به تولیدات پتروشیمی‌ها برطرف شود، بسیاری از تولید کنندگان توانایی تولید با ظرفیت کامل را دارند و می‌توانند نیاز بازار را پاسخ دهند.

فرزانیان با اشاره به اینکه کمبودی در تولید لوازم التحریر در بازار نداریم اظهار کرد: اگر حمایت‌ها از سوی دولت و مسئولان بیشتر شود به مراتب مشکلاتی در این صنف نخواهیم داشت.

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و نوشت افزار، هم اکنون بسیاری از کارخانجات با کمبود نقدینگی مواجه اند و تنوع کالا در بازار کم شده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و نوشت افزار از شایعه مربوط به واردات لوازم التحریر‌ لاکچری در بازار خبر داد و افزود: این خبر نادرست است و چنین موضوعی صحت ندارد.

فرزانیان تصیریح کرد: هم اکنون ۲ هزار واحد رسمی پروانه دار و ۱۰۰۰ واحد غیررسمی لوازم التحریر در تهران مشغول به فعالیت اند./باشگاه خبرنگاران



ارسال دیدگاه