به گزارش مازند اصناف؛ یدالله ملکی از تعزیر یک شرکت نصب آسانسور در غرب مازندران بهدلیل انجام تقلب در ارائه خدمات خبر داد.
وی افزود: در پی شکایت شاکی خصوصی و گزارش بازرسان سازمان صنعت، معدن وتجارت مازندران در خصوص تقلب یک شرکت نصب آسانسور، پروندهای در این خصوص تشکیل و جهت رسیدگی به این اداره کل ارسال شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران خاطرنشان کرد: رئیس شعبه هیات بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان نوشهر پس از احضار متهم، بررسی شواهد موجود و نظریه کارشناسی، تخلف انتسابی را محرز و مسلم تشخیص داد.
ملکی ادامه داد: قاضی پرونده در نهایت به استناد مرتبه اول ماده 59 قانون نظام صنفی، متهم را به پرداخت 180میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و در حق شاکی به پرداخت مبلغ 338 میلیون ریال محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران متذکر شد: پس از تجدیدنظر خواهی متهم در مهلت قانونی، هیات تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات صنفی تعزیرات حکومتی استان مازندران، رای صادره را تایید وقطعی اعلام کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه