پخت زولبیا و بامیه به روایت تصویر

پخت زولبیا و بامیه به روایت تصویر

<div id="docDiv4Lead"> <div id="docDiv4LeadTitle" style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">امروزه زولبیا و بامیه شیرینی بسیار محبوب مخصوصا در ماه رمضان به شمار می&zwnj;آید.</span></div> </div> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;"><br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوب مخصوصا در ماه رمضان به شمار می‌آید.

زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته می شده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی می‌گفته‌اند، با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته، اما بامیه کاملا ایرانی است و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است.

با توجه به نوشته‌های کتاب تاریخ ناصری، ناصرالدین شاه قاجار و شاهان بعد از او به قدری به زولبیا و بامیه علاقه‌مند بودند که در ماه مبارک رمضان هر روز برای آنان پخته می‌شده و به صورت تازه برای آنان سرو می‌شده است.

در ادامه تصاویری از پخت زولبیا و بامیه در یکی از کارگاه‌های شیرینی‌پزی در سوادکوه را مشاهده می‌کنید.

 

پخت زولبیا و بامیه از قاب دوربین بلاغ

 



ارسال دیدگاه