تشکیل صف‌های طولانی در پمپ‌بنزین‌های مازندران/ طرح سهمیه بندی بنزین به زمان دیگری موکول شد
در پي انتشار اخباري مبني بر آغاز سهميه بندي بنزين از فردا؛

تشکیل صف‌های طولانی در پمپ‌بنزین‌های مازندران/ طرح سهمیه بندی بنزین به زمان دیگری موکول شد

<div id="docDiv4Lead"> <div id="docDiv4LeadTitle" style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">در پی انتشار اخباری مبنی بر آغاز طرح سهمیه بندی بنزین از فردا پنج&zwnj;شنبه 12 اردیبهشت&zwnj;ماه سال&zwnj;جاری و انتشار اخبار افزایش قیمت بنزین طی روز آتی در فضای مجازی، پمپ بنزین&zwnj;های مازندران مملو از صف&zwnj;های اتومبیل خودرو سبک، سنگین و موتور سیکلت شده است.</span></div> </div> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;"><br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ در پی انتشار اخباری مبنی بر آغاز طرح سهمیه بندی بنزین از فردا پنج‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال‌جاری و انتشار اخبار افزایش قیمت بنزین طی روز آتی در فضای مجازی، پمپ بنزین‌های مازندران مملو از صف‌های اتومبیل خودرو سبک، سنگین و موتور سیکلت شده است.

گفتنی است در پی شایعه گرانی بنزین و آغاز طرح سهمیه بندی سوخت که در پی اطلاعیه‌ای در خصوص ثبت نام کارت سوخت طی روزهای قبل، قوت گرفت؛ از عصر امروز بر میزان تراکم خودروها و طولانی‌شدن صف‌ها در پمپ بنزین‌های مازندران افزوده شده که طول آن به چند ده متر هم رسیده است و به نظر می‌رسد رفته رفته با نزدیک شدن به ساعات پایانی امروز بر میزان این تراکم، افزوده شود.

شایان ذکر است در پی تشدید فشار نمایندگان مجلس به دولت و مخالفت آنان با سران سه قوه که در پی عدم اطلاع آنان از اجرای این طرح از سوی دولت رخ داده بود، لحظاتی قبل، از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام شد که زمان اجرای طرح سهمیه بندی بنزین به زمان دیگری موکول شده است که زمان اجرای ان متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

 بر اساس برخی اخبار، در حالی که دولت خود را برای آغاز طرح سهیمه بندی از فردا شب آماده کرده بود اما مخالفت نمایندگان مجلس، آنان را از اجرای این تصمیم بازداشته است. 


انتهای پیام/



ارسال دیدگاه