به گزارش مازند اصناف؛ عزیزالله شهیدیفر در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای امسال تاکنون، 534 میلیارد و 600 میلیون تومان تسهیلات به 12هزار و 480 طرح کشاورزی پرداخت شده است.
وی افزود: تاکنون از 13 هزار و 493 طرح کشاورزی معرفی به بانکهای عامل استان، 12 هزار و 480 طرح موفق به دریافت 534 میلیارد و 600 میلیون تومان تسهیلات شدهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: سال گذشته 490 میلیارد و 700 میلیون تومان تسهیلات به طرحهای کشاورزی پرداخت شده بود.
شهیدی فر بیان کرد: 692 طرح در بخش توسعه اشتغال روستایی با اعتبار 138 میلیارد تومان، 9 هزار و 735 طرح در بخش محصولات کشاورزی با اعتبار 186 میلیارد تومان و 60 طرح نیز در بخش اشتغال فراگیر با 35 میلیارد تومان اعتبار برخی طرحهای امسال بودند که موفق به جذب تسهیلات شدند.
وی اضافه کرد: با پرداخت این میزان تسهیلات، بستر اشتغال مستقیم برای دو هزار و 618 نفر فراهم شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به رشد 46 درصدی جذب تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی تأکید کرد: امسال 50 طرح در این بخش موفق به دریافت 24 میلیارد ریال تسهیلات شدند و این درحالی است که در سال گذشته 13 میلیارد ریال تسهیلات به 20 طرح مشاغل خانگی پرداخت شده بود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه