اقلام و کالا‌های مورد نیاز شب عید به موقع در دسترس مردم قرار گیرد
جهانگيري در جلسه ستاد تنظيم بازار:

اقلام و کالا‌های مورد نیاز شب عید به موقع در دسترس مردم قرار گیرد

<p><span style="font-size: larger;"><span dir="RTL" lang="AR-SA">معاون اول رییس جمهور </span></span><span style="font-size: larger;"><span dir="RTL" lang="AR-SA">با تاکید بر اینکه مردم نباید برای تامین اقلام و کالاهای مورد نیاز شب عید دغدغه ای داشته باشند، تصریح کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا کالاهای مورد نیاز شب عید به موقع در بازار توزیع و در دسترس مردم قرار گیرد</span>.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ جلسه ستاد تنظیم بازار با محوریت تنظیم قیمت اقلام و کالا‌های مورد نیاز مردم برای شب عید، به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.


اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به توفیقات دولت در تنظیم بازار شب عید طی سالهای گذشته، گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر با برنامه ریزی دقیق دولت، میوه، آجیل و شیرینی با قیمت مناسب در ایام پایانی سال در دسترس مردم قرار گرفت.


معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه مردم نباید برای تامین اقلام و کالاهای مورد نیاز شب عید دغدغه ای داشته باشند، تصریح کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا کالاهای مورد نیاز شب عید به موقع در بازار توزیع و در دسترس مردم قرار گیرد.


جهانگیری از وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی خواست تمهیدات لازم را برای ایام پایانی سال انجام دهند تا وضعیت بازار شب عید اطمینان‌بخش بوده و رضایتمندی مردم را بدنبال داشته باشد.


در این جلسه که وزرای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، دادگستری، رییس سازمان برنامه و بودجه، رییس اتاق اصناف ایران و رییس سازمان تعزیرات حکومتی نیز حضور داشتند، معاون بازرگانی وزارت صمت گزارشی از وضعیت انبارها برای تامین نیازهای شب عید ارائه کرد.


در این نشست همچنین راهکارهای تنظیم بازار شب عید و تامین کالا به مقدار کافی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

منبع ایلنا

 


ارسال دیدگاه