تولید سالانه 6 هزار تن عسل در مازندران/روزانه 500 تن مرکبات صادر می‌شود
رئيس سازمان جهاد کشاورزي مازندران خبر داد

تولید سالانه 6 هزار تن عسل در مازندران/روزانه 500 تن مرکبات صادر می‌شود

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در مازندران سالانه&nbsp; 6 هزار تن عسل تولید می&zwnj;شود؛ گفت: روزانه 500 تن مرکبات به کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای خزر و روسیه صادرات داریم.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ عزیزاله شهیدی‌فر در جشنواره شهر عسل که در شیرگاه برگزار شد؛ با بیان اینکه امروزه کشاورزی مازندران در بخش‌های زراعی، باغی، دام، طیور و شیلات از رونق خوبی برخوردار است، اظهار کرد: با توجه به تحریم‌های موجود، کشاورزی مسیر خود را پیدا کرد و در صادرات محصولات کشاورزی اتفاقات خوبی رخ داد به گونه‌ای که کیوی بیش از دو برابر سال گذشته صادر شد و این روند ادامه دارد و این محصول توانسته قیمت واقعی خود را پیدا کند.
 
وی افزود: در برنج، مرکبات، لبنیات و گوشت سفید هم گام‌های خوبی برداشته شد به گونه‌ای که برای اولین بار بعد از چهل سال توانستیم برنج طارم محلی را به اروپا صادر کنیم.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: در مازندران سالانه  6 هزار تن عسل تولید می‌شود که این میزان تولید، با مصرف سرانه 300 گرمی، جمعیت 20 میلیون ایرانی را تحت پوشش قرار می‌دهد.
 
این مسؤول بیان کرد: روزانه 500 تن مرکبات به کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای خزر و روسیه صادرات داریم.
 
شهیدی‌فر با بیان اینکه 160 میلیارد تومان سهمیه تسهیلات  سامانه کارا به بخش کشاورزی مازندران اختصاص داده شد؛ گفت: قرار بود جهاد کشاورزی مازندران 75 میلیارد تومان از تسهیلات را جذب کند، اما فراتر از این عدد را جذب کرد و هم در استان و هم در کشور در جذب تسهیلات سامانه کارا رتبه اول را به خود اختصاص دادیم.
 
 گفتنی است جشنواره شیرگاه شهر عسل از اول تا پنجم آذرماه با 70 غرفه در شیرگاه برای علاقمندان دایر است که محصولات و فرآورده‌های عسل در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه