به گزارش مازند اصناف؛ احداث کشتارگاه صنعتی در آمل روز به روز به واقعیت نزدیکترمیشود، کشتارگاهی که باید 10 سال پیش احداث و شروع به کار میکرد، طی این سالها در کش و قوس مشکلات پیمانکار مفقود ماند.
مدتی پیش بود که کاسه صبر همه برای کشتارگاه سنتی آمل لبریز شد و خبر پلمب آن توسط دادستان آمل دست به دست چرخید، خبری که شهردار آمل آن را اقدامی درست خواند و با استقبال از آن معتقد بود که هزینه کردن برای این مکان بیهوده است.
با پلمب شدن کشتارگاه سنتی آمل بخشی اعظمی از کشتار به شهرهای اطراف منتقل شد اما شنیدهها حکایت از این دارد که کشتارگاه سنتی آمل در نیمههای شب به صورت مخفیانه باز و کشتار گاو در آن انجام میشود اما نکته حائز اهمیت این است که آیا تا زمان احداث کشتارگاه صنعتی در آمل کشتار گاو در آمل به بابل و شهرهای مجاور باید برود و در نهایت کشتارگاه صنعتی در آمل کی شروع به کار میکند؟
شهردار آمل در این باره به خبرنگار ما گفت: موقعیت جغرافیایی کشتارگاه صنعتی آمل قطعی شده است و تا یک ماه دیگر مجوز احداث آن صادر میشود.
احمد امیرسلیمانی با بیان اینکه مراحل اخذ مجوز کشتارگاه صنعتی در حال انجام است، اظهار کرد: برای احداث کشتارگاه صنعتی سایت جدیدی معرفی و مشاوری برای طراحی خود پروژه کشتارگاه انتخاب شد.
وی با اشاره به بودجه 5 میلیارد تومانی کشتارگاه صنعتی آمل عنوان کرد: از ابتدای سال 98 پروژه کشتارگاه صنعتی در آمل وارد مرحله علمیاتی میشود که البته منوط به اخذ مجوز دامپزشکی است.
شهردار آمل درباره بسته شدن کشتارگاه سنتی در آن بازه زمانی معتقد بود که از بسته شدن کشتارگاه سنتی آمل استقبال میکنیم و تصریح کرد: تصمیم آقای دادستان درست و صحیح بود و به قانون احترام میگذاریم.
این مسئول با اشاره به خرید زمینی با ارزش چهار میلیارد و 500 میلیون تومان جهت ساخت کشتارگاه صنعتی در آمل گفت: مجوز و پروانه اولیه بابت احداث کشتارگاه صنعتی در آمل برای شهرداری صاد شده است.
امیرسلیمانی با بیان اینکه پس از بسته شدن کشتارگاه سنتی، گوشت از کشتارگاههای شهرهای اطراف تامین میشود، تاکیدکرد: یکی از توزیع کنندگان گوشت که در میزان بالا گوشت در شهر توزیع میکرد و کلیه کشتارهای خود را به شهرهای مجاور برده از شرایط برخی کشتارگاهها اعلام رضایت کرده است.
وی با عنوان اینکه ظرفیت کشتارگاههای صنعتی حومه آمل پاسخگوی نیاز میزان گوشت آمل است، ادامه داد: این روش منطقی به نظر میرسد تا گوشت سالم به دست مصرف کنندگان در آمل برسانیم.
شهردار آمل با بیان اینکه باید بپذیریم که کشتارگاه سنتی در آمل و هزینه کردن برای آمل جواب نمیداد، یادآور شد: هزینه بیت المالی بود که بیهوده انجام میشد.
وی خاطرنشان کرد: جانمایی کشتارگاه سنتی مربوط به 40 سال پیش بود که آن زمان در بافت شهر نبود اما اکنون هست.
اتفاقات جدید در مورد کشتارگاه سنتی آمل در راه است.
حسن مهدویفر، رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری آمل نیز در گفتوگو با خبرنگار ما با بیان اینکه بنا به دستور دادستان آمل قرار شد تا پلمب کشتارگاه سنتی آمل باز شود،اظهار کرد: پس از پلمب قرار است نواقص کشتارگاه سنتی آمل برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه اداره دامپزشکی، محیط زیست و بهداشت نواقصی را درباره کشتارگاه وارد دانستند، گفت: برای حل مشکل کشتارگاه سنتی فراخوان عمومی زده میشود تا سرمایهگذاری در این مورد وارد کار شود.
مهدویفر با بیان اینکه سرمایهگذاری که برای حل مشکلات کشتارگاه سنتی انتخاب میشود پس از هزینه کردن میتواند از آن بهره ببرد و ادامه داد: طبق دستور سازمان بازرسی برآورد میزان هزینهای که کشتارگاه سنتی دارد باید حساب و اعلام شود.
وی با اشاره به اینکه اسناد مناقصه کشتارگاه سنتی آمل به زودی آماده میشود، افزود: فهرست بها در حال آماده شدن است و برای جمع بندی نیاز به زمان داریم.
رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری آمل با بیان اینکه در ابتدا قرار بود تا شهرداری در مورد کشتارگاه سنتی هزینه کند، تصریح کرد: با توجه به اینکه قرار است شهرداری آمل کشتارگاه صنعتی را احداث کند هزینه کردن در کشتاگاه سنتی دیگر منطقی نیست.
این مسئول با اشاره به اینکه به دنبال اخذ مجوز نهایی و دستور ساخت کشتارگاه صنعتی هستیم، گفت: در حال حاضر موافقت نامه اصولی کشتارگاه صنعتی در امل اخذ و زمین مشخص شده است.
مهدویفر در پایان با بیان اینکه استعلامات 12گانه از ادارات سطح شهر اخذ شده است، گفت: کشتارگاه صنعتی در آمل در روستای کمکلا احداث میشود.
مرجع: بلاغ
ارسال دیدگاه