گردش اقتصادی 680 میلیاردی سالانه آبزی‌پروری شیلات مازندران/ سال گذشته 3800 تن ماهی استخوانی صید شد/ فعالیت 6000 صیاد در استان
مديرکل شيلات مازندران خبر داد

گردش اقتصادی 680 میلیاردی سالانه آبزی‌پروری شیلات مازندران/ سال گذشته 3800 تن ماهی استخوانی صید شد/ فعالیت 6000 صیاد در استان

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه 6 هزار صیاد در سواحل مازندران فعالیت دارند که سال گذشته سه هزار و 850 تن انواع ماهی استخوانی صید شد، گفت: گردش اقتصادی بخش آبزی&zwnj;پروری شیلات مازندران، 680 میلیارد تومان در سال است.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ ولی‌الله محمدزاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گردش اقتصادی بخش آبزی‌پروری شیلات مازندران، 680 میلیارد تومان در سال است و 6 هزار و 500 نفر در این زمینه فعالیت دارند.
 
وی به دو پروژه مهم شیلاتی در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: پرورش ماهی خاویاری در اراضی ساحلی و پرورش ماهی در قفس های دریایی در این طرح به طور جدی دنبال می‌شود.
 
مدیرکل شیلات مازندران خاطرنشان کرد: سال گذشته یک‌هزار و 500 تن گوشت ماهی خاویاری و یک‌هزار و 900 کیلوگرم خاویار پرورشی استحصال و بخشی به بازار هدف صادر و بخشی هم در داخل کشور مورد استفاده قرار گرفت.
 
این مسئول با بیان اینکه در صید و صیادی در سه زمینه صید ماهی استخوانی، کیلکا و خاویاری فعالیت داریم، گفت: 54 تعاونی پره با 3 هزار و 800 صیاد در نوار ساحلی مازندران مشغول فعالیت هستند و 15 مهرماه صید ماهیان استخوانی در مازندران آغاز می‌شود.
 
محمدزاده با بیان اینکه سال گذشته سه هزار و 850 تن انواع ماهی استخوانی صید و به بازار هدف عرضه شد، عنوان کرد: 44 شناور صید کیلکا در مازندران فعال است و دو هزار نفر در این بخش فعالیت دارند و در این راستا سال گذشته 16 هزار و 200 تن ماهی کیلکا صادر شد که 10 درصد مصرف انسانی و مابقی برای پودر ماهی مورد استفاده قرار گرفت.
 
وی با بیان اینکه امسال 50 شناور با 170 صیاد اقدام به صید ماهیان خاویاری می‌کنند، بیان کرد: صید ماهیان خاویاری با هدف تامین مولدین مورد نیاز مرکز تکثیر ماهیان خاویاری است چراکه صید تجاری ماهیان خاویاری ممنوع است و به همین دلیل صید با هدف تکثیر انجام می‌شود.
 
مدیرکل شیلات مازندران اعلام کرد: 6 هزار صیاد در سواحل مازندران فعالیت دارند که سال گذشته 20 هزار تن انواع ماهیان استخوانی و کیلکا را با ارزش اقتصادی 120 میلیارد تومان صید کردند.
 
 این مسئول درباره بازسازی ذخایر آبزیان در شیلات یادآور شد: دو مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان در مازندران وجود دارد که مهم‌ترین مرکز در شمال کشور است که یک مرکز با نام شهید رجایی در ساری مستقر است و سالانه 90 میلیون قطعه ماهی خاویاری، سفید و کپور دریایی را تکثیر می‌کند و بچه ماهیان را در رودخانه‌ها رهاسازی و تکثیر می‌کند.
 
به گفته محمدزاده، تنها مرکز ماهی آزاد دریای خزر در شمال کشور در شهرستان کلاردشت فعال است که سالانه یک میلیون قطعه بچه ماهی آزاد تکثیر و در دریا رهاسازی می‌کند و این اقدام به منظور بازسازی ذخایر آبزیان است و در سبد صیادان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه