32 هزار مازندرانی تابستان امسال به سینما رفتند
معاون اداره‌کل ارشاد مازندران:

32 هزار مازندرانی تابستان امسال به سینما رفتند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون فرهنگی، رسانه ای اداره&zwnj;کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه در مجموع، 32 هزار نفر از ابتدای تابستان تاکنون به تماشای فیلم&zwnj;های سینمایی در سینماهای استان نشستند، گفت: در تابستان سال&zwnj;جاری علاوه بر اجرای 107 مورد موسیقی بومی-محلی، 70 مورد اجرای موسیقی صحنه&zwnj;ای نیز داشتیم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ عباس زارع چهارشنبه شب در جلسه ستاد تسهیلات سفر استانداری مازندران با اعلام اینکه در ایام تابستان سال‌جاری 107 اجرای موسیقی بومی-محلی در مازندران انجام شده است، اظهار کرد: موسیقی بومی-محلی به‌دلیل برخورداری از باورهای ایرانی با ظرافت و جانمایه منطقه‎ای، اولویت ساز و آوازها در طبرستان است.

وی با بیان اینکه جلسات کمیته فرهنگی در شهرستان‌ها به ریاست مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و فعالیت‌های مربوط به آن در دو بخش طراحی و اجرا شد؛ افزود: تبلیغات و اطلاع ‌رسانی(تبلیغات محیطی، فضای مکتوب و رسانه‌های مجازی) و برنامه‌های فرهنگی، هنری دو بخش از این فعالیت‌ها بودند.

معاون فرهنگی، رسانه ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران درباره نقش رسانه‌ها در معرفی استان گفت: رسانه‌های مکتوب و مجازی به‌خوبی توانستند رسالت خود را انجام دهند و ظرفیت‌های گردشگری، اماکن تاریخی و فرهنگی مشهور استان را به گردشگران معرفی و آن‌ها را به بازدید از این اماکن ترغیب و از طرفی نیز نقاط ضعف را به مسؤولان اعلام کنند.

زارع خاطرنشان کرد: اعزام امام جماعت به مساجد بین‌راهی، برپایی نمایشگاه کتاب در 15 شهرستان با محوریت ترویج فرهنگ بومی، برپایی 62 نمایشگاه هنرهای تجسمی و اجرای 43 نمایش طنز خیابانی از دیگر فعالیت‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در تعطیلات تابستان بوده است.

وی با اشاره به سابقه دیرینه موسیقی در نواحی مختلف مازندران و علاقه خاص مردم به آهنگ‌ها و نواهای محلی استان تصریح کرد: در تابستان سال‌جاری علاوه بر اجرای 107 مورد موسیقی بومی-محلی، 70 مورد اجرای موسیقی صحنه‌ای داشتیم که موسیقی محلی بیشتر مورد استقبال قرار گرفت.

معاون فرهنگی، رسانه ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تاکید کرد: محور اصلی در بخش موسیقی اختصاص به ساز و آوازهای بومی-محلی دارد که هم به معرفی استان می‌پردازد و هم برخاسته از هویت اصیل مردمان این دیار و گویای آداب و رسوم و باورهای ایرانی با ظرافت و جانمایه منطقه‎ای است.

وی در ادامه از برپایی 29 جنگ شادی در سراسر استان خبر داد و گفت: در این برنامه‌ها با هدف توجه به قشر جوان و هنرمند، از وجود جوانان مازندران استفاده شد و اجراهای آن‌ها مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

به گفته زارع، در مجموع، 32 هزار نفر از ابتدای تابستان تاکنون به تماشای فیلم‌های سینمایی در سینماهای استان نشستند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه