تمهیدات دامپزشکی آمل برای ذبح بهداشتی دام قربانی
رئيس دامپزشکي آمل اعلام کرد

تمهیدات دامپزشکی آمل برای ذبح بهداشتی دام قربانی

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس دامپزشکی آمل با بیان اینکه کشتارگاه سنتی آمل در عید قربان آماده خدمات&zwnj;رسانی به مردم است، گفت: تشخیص برخی از بیماری&zwnj;های مشترک دام و انسان سخت است و مردم نکات اولیه مصرف گوشت را رعایت کنند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ رسولی‌زاده دوشنبه‌شب در جلسه امنیت غذایی شهرستان آمل با بیان اینکه به جز اعیاد تمامی کشتار دام باید در کشتارگاه‌ها و تحت معاینه دامپزشک انجام شود، اظهار کرد: بیماری‌های مشترک بسیاری بین انسان و دام وجود دارد که راه درمان برخی پس از انتقال به انسان بسیار سخت است.

وی با اشاره به اینکه خام خوری جیگر و گوشت قرمز ریسک بسیار بالایی دارد و نباید انجام داد، اظهار کرد: تشخیص برخی از بیماری‌های مشترک دام و انسان سخت است و مردم نکات اولیه مصرف گوشت را رعایت کنند.

رئیس دامپزشکی شهرستان آمل با بیان اینکه بیش از یک دهه است که اداره دامپزشکی در روز عید قربان به صورت چند اکیپ در سطح شهر برای معاینه گوشت فعال است، ادامه داد: در سال 96 بیش از 6 هزار راس گوسفند، بز و گاو پیش از کشتار در عید قربان توسط دامپزشکی معاینه شد.

این مسئول ادامه داد: از 6 هزار کشتار عید قربان سال 96، بیش از 200 لاشه گوسفند معاینه شد که برخی از لاشه‌ها به صورت کامل ضبط شدند.

رسولی‌زاده خواستار ارائه زمینی برای ساماندهی فروشندگان دام در سطح شهر شد و تصریح کرد: در حال حاضر فروشندگان دام در تمام سطح شهر وجود دارند که چهره شهر را نازیبا می‌کند، نیاز است فضایی مشخص شود و همگی در یک مکان جمع شوند.

وی با اشاره به قیمت متفاوت دام در آمل و نیاز به نظارت و ورودی جدی در این زمینه، اظهار کرد: اگر فروشندگان در یک فضا باشند علاوه بر اینکه بر قیمت نظارت می‌شود می‌توان دام‌ها را هم معاینه کرد.

رئیس دامپزشکی آمل در پایان با بیان اینکه کشتارگاه سنتی آمل در عید قربان آماده خدمات‌رسانی به مردم است، گفت: در روز عیدقربان کشتارگاه نیازبه چهار سلاخ و چهار کارگر با تجهیزات کامل دارد تا مردم با مشاهده سلامت در کشتار برای سال‌های آینده به کشتارگاه اعتماد کنند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه