دفعات کشت برنج در شمال کشور کم است/ مزارع اراضی شمالی نباید به ویلا تبدیل شوند
وزير جهاد کشاوزي:

دفعات کشت برنج در شمال کشور کم است/ مزارع اراضی شمالی نباید به ویلا تبدیل شوند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">وزیر جهاد کشاوزی با اشاره به اینکه یک کشت در سال برای شمال کشور بسیار کم است، گفت: حداقل باید دو کشت در شمال کشور و یا کشت&zwnj;های دیگری هم&zwnj;زمان انجام شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ محمود حجتی در حاشیه بازدید از مرکز بین‌المللی تجارت و پایانه صادارت برنج ایران در آمل در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری مناسبی در مدرن‌سازی شالیکوبی‌ها به عمل آمد، گفت: هزینه تولید در مازندران باید کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به رشد کمباین‌های برداشت برنج اظهار کرد: امروزه 50 درصد نشاکاری و 70 درصد در برداشت به صورت مکانیزه است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تبدیل و فروش ویلا برای کشاوز جز ضرر و بیکاری چیزی به همراه ندارد، ادامه داد: مزارع در شمال کشور نباید تبدیل به ویلا شود.

این مسئول با اشاره به اینکه یک کشت در سال برای شمال کشور بسیار کم است، تاکید کرد: حداقل باید 2 کشت در شمال کشور و یا کشت‌های دیگری هم‌زمان انجام شود.

حجتی با بیان اینکه ممنوعیت کشت دوم برنج در مازندران را توجیه نیستم، خاطرنشان کرد: شاید بخشی از مازندران نیاز به اجرای این طرح باشد اما اغلب مناطق آب وارد دریا می‌شود و می‌توان از آن برای کشت دوم استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه آب بندان‌ها میراثی گران‌بها است، عنوان کرد: در حال حاضر گل و لای، آب بندان‌ها را پر کرده که نیاز است تعمیر و دیواره سازی انجام شود.

وزیر جهاد کشاورزی با عنوان اینکه می‌توان در آب‌بندان‌های مازندران ماهی پرورش داد، تاکید کرد: محدودیت اعتبارات اجازه نداد تا به صورت فراگیر عمل کنیم اما دولت ردیف بودجه مشخص کرده است.

این مسول با اشاره به اینکه مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادارت برنج ایران کاری نو و ابتکاری است، خاطرنشان کرد: به دنبال برندسازی برنج مازندران هستیم.

حجتی با بیان اینکه آمل پتانسیل این را دارد که مرکز دامپروری باشد، تاکید کرد: زاد و ولد دام بومی و گوسفند در کشور 0.7 تا 2.5 درصد است که باید روی این مقوله کار کرد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه