به گزارش مازند اصناف؛ مهران حسنی طی گفتوگویی اظهار کرد: در راستای گسترش و توسعه اقامتگاههای بومگردی که یکی از سیاستهای حوزه گردشگری دولت است و دارد حمایت میشود، آمدیم و در سبک و سیاق خود تغییراتی برای تحقق این موضوع ایجاد کردیم.
وی افزود: از آنجا که جذب و شناسایی اقامتگاهها یکی از وظایف ما است، لذا جلساتی را با دهیاران برگزار کردیم تا ضمن آموزش دهیاران، گامی در پرورش آیین و رسوم و عناصر محلی برداریم.
توسعه اقامتگاههای بومگردی تا فرهنگسازی گردشگری مسئولانه
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران خاطرنشان کرد: رسالت این اقامتگاهها، بومگردی است. استفاده از طبیعت است و در این عرصه، گردشگری مسئولانه مهم است.
این مسئول بیان کرد: درست است دولت باید مقدمات و تمهیداتی در طبیعتگردی ایجاد کند، اما حق افراد و دستگاههایی که میتوانند از این منابع مراقبت کنند، محفوظ است و باید بپذیریم طبیعت یک بار مصرف نیست و نباید در بار اول سفرمان به طبیعت موجب تخریب آن شویم تا نتوانیم تجدید سفر به آن نقطه داشته باشیم.
حسنی با بیان اینکه گردشگری مسئولانه یعنی هر فرد خودش مسئول طبیعت باشد، گفت: باید خود مردم احساس مسئولیت کنند، جامعه محلی احساس مسئولیت کند و اینگونه از طبیعتمان مراقبت کنیم.
وی اضافه کرد: برای افزایش اقامتگاههای بومگردی در استان ضمن آموزش دهیاران، بخشی از اختیارات خود را به آنها واگذار کردیم تا دیگر لازم نباشد یک روستایی برای انجام کارهای اداری به شهر بیاید و دهیار با اخذ مدارک از متقاضی، خود نسبت به ادامه کار اداری جهت اخذ مجوز با سازمان در ارتباط باشد.
صدور 84 پروانه اقامتگاه بومگردی در مازندران
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با بیان اینکه حفظ و گسترش اقامتگاههای بومگردی در مازندران ضمن جذب گردشگر، معماری سنتی و بومی استان را نیز حفظ خواهد کرد، عنوان کرد: 84 پروانه اقامتگاه بومگردی در استان تاکنون صادر شده است که عدد قابل توجهی است و در کنار کمیت، همواره کیفیت این مراکز نیز برای ما مهم بوده است.
پیچوخمهای اداری چالش سرمایهگذاران در گردشگری دریایی
این مسئول با تأکید بر اینکه در کنار اهمیت و ضرورت گردشگری در بخش روستایی، بخش دیگری که باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد گردشگری دریایی است، تصریح کرد: ما هم ظرفیتهای خوبی در گردشگری دریایی داریم و هم سرمایهگذاران علاقمند، اما دچار پیچوخمهای اداری در این بخش هستیم که کار را برای سرمایهگذاران کند میکند.
7 هزار مورد بازرسی از واحدهای اقامتی مازندران
حسنی با بیان اینکه طی سال گذشته، از تعداد یکهزار و 618 واحد اقامتی و پذیرایی در استان، 18 هزار و 474 مورد بازدید صورت گرفت، متذکر شد: در سالجاری از یکهزار و 872 واحد اقامتی و پذیرایی در استان، تعداد 7 هزار و 71 مورد بازرسی انجام شد.
وی به برگزاری استارتآپ گردشگری در استان خبر داد و افزود: در این استارتآپ، ما دستگاههای تخصصی را نظیر پارک علم و فنآوری، سازمان مدیریت، دانشگاه جامع علمی کاربردی و غیره را پای کار اوردهایم تا از تمام ظرفیت موجود بیشترین بهره را ببریم.
خلاقیت، نسل جدید گردشگری
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با بیان اینکه ما در این استارتآپ به دنبال آن نیستیم که نمایش بدهیم، اظهار کرد: پس از گذر از نسلهای سرگرمی و تفریحی و فرهنگی در گردشگری به نسل سوم آن یعنی خلاقیت رسیدهایم و در این نسل نوین، اگر خلاقیت نباشد، دچار اختلال خواهیم شد.
ضرورت تشکیل دبیرخانه دایمی استارتآپ گردشگری مازندران
این مسئول با بیان اینکه ما امیدورایم در آیندهای نزدیک شاهد تشکیل دبیرخانه دایمی استارتآپ گردشگری در مازندران باشیم، اذعان کرد: هر کسی در حوزه کاریاش، خلاق باشد موفق است، باید مقاصد گردشگری استان، روزهای جدید خود را طی کند و خود را منطبق با تراز خلاقیت کند و لذا استارتآپهای گردشگری را داریم به جد پیگیری میکنیم و بر این باوریم اینگونه شاهد اتفاقات موثری در استان خواهیم بود.
حسنی در پایان با بیان اینکه اندیشههای نو و خلاقانه در حوزه گردشگری، راهگشا است؛ گفت: ما به این بخش امیدواریم و اگر هم در این دوره به نتایج دلخواه نرسیم، باز هم امیدوار میمانیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه