به گزارش مازند اصناف؛ قاسم احمدی لاشکی در گفتوگو با خبرنگار ما با اشاره به سه ساله شدن هنرستانهای کشور، اظهار کرد: اضافه شدن پایه دوازدهم به هنرستانها مشکلات بسیاری را برای نظام آموزشی ایجاد میکند چراکه سه ساله شدن هنرستانها از یک سو به کلاس درس بیشتری نیاز دارد که متاسفانه در حال حاضر موجود نیست و از سوی به دبیر متخصص و کاربلدی که در حوزههای مهارتی توانا باشد.
وی تصریح کرد: نیاز است که آموزش وپرورش در حال حاضر نه تنها دبیر کافی برای سال دوازدهم هنرستانها ندارد بلکه برای مهر 97 برای تمام مقاطع تحصیلی با چالش کمبود معلم روبهرو است.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آموزش و پرورش برای تامین نیروی انسانی موردنیاز برای هنرستانها با محدودیت جدی رو بهرو است، افزود: از آنجایی که در حوزه فنی و حرفهای دانشآموزان برای کسب مهارت به تجهیزات و امکانات نیاز دارند و باید تمام وسایل و ابزارآلات بهروز در اختیار آنها قرار گیرد باید دید آموزش و پرورش توانایی مالی کافی برای تامین این تجهیزات در سال دوازدهم را دارد؟
احمدی بیان کرد: عجله در پیادهسازی نظام 6-3-3 مشکلات بسیاری برای آموزش و پرورش ایجاد کرده است که قطعا آسیبهای فراوانی به دنبال دارد و این ضرر فقط متوجه دانشآموزان است به طور مثال در سال آخر دانشآموزان به جای اینکه 35 ساعت مورد آموزش و تدریس قرار گیرند مقرر شده است 24 ساعت در کلاسهای درس باشند و ساعات باقی مانده را آزاد هستند که این مسئله باعث افت کیفیت آموزشی است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تامین نیروی انسانی یکی از ضربالاجلهای آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: نظام آموزشی میتواند کمبود نیروی انسانی خود را براساس ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان ترمیم کند تا زمان لازم برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان ایجاد شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه