ممنوع بودن واردات برنج تا پایان آبان‌ماه/نباید به تولیدکنندگان داخلی ضربه‌ای وارد شود
دبير کميسيون کشاورزي مجلس اعلام کرد

ممنوع بودن واردات برنج تا پایان آبان‌ماه/نباید به تولیدکنندگان داخلی ضربه‌ای وارد شود

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">دبیر کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به برداشت برنج در سطح استان&zwnj;های شمالی و حمایت از شالیکاران واردات برنج از یکم مرداد تا ۳۰ آبان ماه سال جاری ممنوع شد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ علی‌محمد شاعری در حاشیه جشنواره هلو و شلیل در روستای بایع‌کلا نکا در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: دارا بودن جایگاه عرضه محصولات باغی، کشاورزی و زراعی نیاز مهم منطقه است که در صورت دریافت زمین توسط اهالی در تغییر کاربری برای ایجاد پایانه و میدان عرضه محصولات حمایت لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۶۵ میلیارد تومان برای اشتغال در روستا‌های مازندران اختصاص یافته است، افزود: در این بخش سهم استان مازندران ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است که تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان آن دریافت و مازندران رتبه پنجم کشوری را کسب کرد.

دبیر کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تولید ۳۰ هزارتنی مرکبات در دنگسرک نکا، تولید ۵۰ درصدی تولید هلو و شلیل مازندران در روستای بایع‌کلای نکا و ظرفیت مختلف در بخش گیاهان دارویی گفت: با وجود همه این ظرفیت‌ها نباید کسی در نکا بیکار باشد و لذا باید بخش خصوصی وارد عمل شده و سرمایه‌گذاری کند.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: امسال هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان منابع مالی در حوزه جوایز صادراتی توسط مجلس تصویب و برای پرداخت به واحد‌های تولیدی پیش‌بینی شده است که باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی افزود: تعاونی‌ها، تشکل‌ها، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران و همه کسانی که در عرصه تولید کار می‌کنند باید وارد کار شده و برای توسعه صادرات گام‌های مهم و اساسی بردارند.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: کمیته حمایت از صادرات کالا در مازندران برای افزایش صادرات بطور جدی وارد عمل شود تا برای توسعه صادرات کار‌های مهم و اساسی انجام شود.

شاعری با تأکید بر افزایش سهم اشتغال روستایی مازندران گفت: طرح‌های مصوب شده باید با سرعت بیشتری انعقاد قرارداد شود و برای ارائه تسهیلات به طرح‌ها تلاش بیشتری انجام شود.

دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به ممنوعیت واردات برنج در کشور اشاره و تصریح کرد: با توجه به برداشت برنج در سطح استان‌های شمالی و حمایت از شالیکاران واردات برنج از یکم مرداد تا ۳۰ آبان ماه سال جاری ممنوع شد.

شاعری گفت: اجازه نخواهیم داد با واردات بی رویه برنج به کشور به برنج کاران و تولید کنندگان داخلی ضربه‌ای وارد شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه