به گزارش مازند اصناف؛ سیدمحمد جعفری در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار کرد: استانهای مازندران و گلستان بیش از 90 درصد گندم مصرفی کشور را تولید میکنند و از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حدود 3 هزار و 400 نانوایی یارانهای در استانهای مازندران، گلستان و سمنان وجود دارد در طول سال نزدیک به 250 هزار تن گندم یارانه ای و 130 تا 150 هزار تن گندم برای فروش آرد آزاد برای نانواییهای آزادپز مصرف میشود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به اینکه ماهانه حدود 20 هزار تن آرد یارانهای در مازندران توزیع میشود تصریح کرد: براساس شرایط و با توجه به نانواییهای موجود در این استان بین 5 تا 8 هزار تن آرد تولید میشود و حدود 2 هزار تن از استانهای دیگر تامین میشود.
جعفری یادآور شد: در نانواییهای کشور صنفی به نام اتحادیه و تعاونیهای نانوایان وجود دارد که زیرمجموعه اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند و تخلفات صورت گرفته به سازمان تعزیرات کشوری ارسال میشود.
وی افزود: 19 کارخانه آرد در مازندران فعال است و مسئولیت تامین آرد استان از سوی غله و خدمات توسط این کارخانجات انجام میشود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور تاکید کرد: فرمانداران شهرستانها باید کمیسیون نظارت را بیشتر فعال کنند تا با بازدیدهای دورهای از انجام تخلفات جلوگیری شود.
جعفری با بیان اینکه نظارتهای کیفی باید در دستور کار بازرسان قرار گیرد، گفت: در حال حاضر بازرسان فقط به کمیت تولید نان توجه میکنند که این امر باید به سمت کیفیت تغییر رویه پیدا کند.
وی ادامه داد: براساس آخرین ارزیابی صورت گرفته از سوی موسسه پژوهشهای غلات کشور، آرد تولیدی در مازندران دارای رتبه نخست کشور است که کسب این رتبه بر اساس شرایط نان موجود در این استان است.
مدیرعامل غله و خدمات منطقه دو کشور گفت: در حال حاضر با توجه به افزایش نانواییهای آزادپز رقابت لازم بین نانوایی آزادپز و یارانهای وجود ندارد و بر همین اساس در کارگروه آرد و نان تصمیم گرفته شد تا از ارائه مجوز جدید برای نانوایی آزادپز جلوگیری شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه