به گزارش مازند اصناف؛ عبدالله مهاجر در نشستی بهمنظور عقد تفاهمنامه میان اتاق بازگانی و دانشگاه مازندران، اقدام دیرهنگام در استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه در صنعت را ناشی از مسائل موجود در هر دو بخش دانست و افزود: مسئولان تاکنون اقدام درستی در این زمینه انجام ندادهاند و دانشگاه نیز با وجود افراد متفکر در آن اما عموما تهی از علم هستند و تنها ارائه مدرک دارند.
رئیس اتاق بازرگانی مازندران بر پیگیری بیشتر این امر برای تحقق استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه در صنعت تأکید کرد و افزود: استارتاپها و موضوعاتی که در کنار آن میتواند طرح و استفاده شود در قالب همین تفاهم میان علم و صنعت است.
وی با بیان اینکه امضای تفاهمنامههای بسیار و برگزاری همایشهای در حد نمایش و بدون محتوا تغییری در اصل موضوع ایجاد نخواهد کرد، بر عمل به حرفها تأکید کرد و افزود: اگر تنها به حرف اکتفا نشود و در کنار آن عمل و پیگیری موضوع وجود داشته باشد آن وقت نتیجه خواهیم گرفت.
مهاجر با بیان اینکه ما دیگر فرصت اشتباه کردن نداریم و هر فرد مسئولی باید فضا را برای این تفاهم آماده کند، بر اعتماد به بخش خصوصی برای گرفتن نتیجه درست تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت دانشگاه بهواسطه علم آن، گفت: هر فرد دارای مدرک، فرهیخته نیست و کسی در صنعت اثرگذار و کمککار است که هم مدرک و هم علم داشته باشد و دانشگاه باید این افراد را از هم تفکیک کند و بخش خصوصی نیز برای افراد اثرگذار مسیر را فراهم کند.
رئیس اتاق مازندران با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد کارگاههای تولیدی موفق از دانشجویان فارغالتحصیلی است که تحصیلاتشان در حوزه کاری آنها بوده، افزود: امروز این افراد جزو موفقترین افراد اقتصادی هستند چرا که در مسیر درست حرکت میکنند.
وی گفت: اگر همه وظیفه خود را درست انجام دهند و دانشجو هم بداند که باید کسب علم کند و تحصیلات خود را درست ادامه دهد، آنگاه دگرگونی اقتصادی رخ خواهد داد.
مهاجر با اشاره به جوانان با استعداد، بر باور و اعتماد به این جوانان و قرار دادن فضای مناسب در اختیار آنها تأکید کرد و گفت: اگر اعتماد کرده و افراد را دستهبندی و مشخص کنیم تا هر کسی وظیفه خود را انجام دهد، یک مدینه فاضله ایجاد خواهیم کرد.
مرجع: مهر
ارسال دیدگاه