به گزارش مازند اصناف؛ علیاصغر یوسفنژاد در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: در حال حاضر طرح FATF در کمیسیون امنیت مجلس شورای اسلامی مطرح است تا بعد از آن در صحن علنی مجلس بررسی شود.
وی با اشاره به این طرح در مجلس از سوی بسیاری از نمایندگان مورد مخالفت قرار گرفته است، تصریح کرد: منتظر هستیم تا ببینیم کمیسیون امنیت ملی مجلس چه نظری را به صحن مجلس ارائه میکند.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی به طور قطع زیر بار مسائلی که به ضرر مصالح و منافع ملی باشد، نخواهند رفت، به دیدار اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: قطعا مجلس شورای اسلامی نظرات رهبری را ملاحظه و درباره FATF تصمیمگیری میکند.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان فرمودند:«همانگونه که درباره «برخی کنوانسیونهای بینالمللیِ اخیراً مطرح شده در مجلس» گفتیم، مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است، باید مستقلاً در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند.»
این مسئول با اشاره به اختلافنظرهای سیاسی و کارشناسی در مجلس ادامه داد: در حل بسیاری از مشکلات رهنمودهای مقام معظم رهبری چارهساز است و مجلس شورای اسلامی دیدگاههای حکیمانه رهبری را فصل الخطاب میداند و آن را سرلوحه قرار میدهد.
یوسفنژاد عملی بودن «قوانین» و «پرهیز از قانونگذاری در مسائل خلاف مصلحت کشور» را از نکات دیگر رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان مجلس عنوان کرد و ادامه داد: «قانونگذاری در جهت اولویت مهم کشور یعنی حل معضلات اقتصادی» دستور کار دیگری بود که رهبر انقلاب برای مجلس ترسیم کردند.
وی حضور به موقع و کامل در کمیسیونها و صحن علنی مجلس»، «پرهیز کامل از سفرهای خارجی غیر ضرور»، «پرهیز از اشرافیگری، پیگیری و مطالبه اجرای قوانین از توصیههای مهم دیگر رهبر انقلاب به نمایندگان بود.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری به گزارش رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: در مجلس، 200 جلسه علنی برگزار شد و 109 قانون و 14 مورد تحقیق و تفحص به تصویب رسید. 26 جلسه مجلس به موضوعات مهمی نظیر بررسی وضعیت صندوقهای بازنشستگی، مشکلات آب، مسئلهسازیهای دیماه سال گذشته، مسائل هستهای و منطقهای، وضعیت بانکها و اشتغال و اولویتهای اقتصادی کشور اختصاص یافت. مشکل تورم و طرحهای عمرانی نیمهتمام مورد توجه مجلس است و در بودجه سال 97 سازوکار جدیدی برای حل آن در نظر گرفته شد.
این مسئول با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته در زمینه تحقیق و تفحص 105 مورد طرح و 14 فقره در مجلس تصویب و 3 مورد به نتیجه رسیده و در مجلس قرائت شد، خاطرنشان کرد: تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان، بررسی عملکرد سازمان تامین اجتماعی، بررسی نحوه برخورد با کارگران معدن آق دره تکاب و ... بوده است.
یوسفنژاد در پایان با اعلام اینکه مجلس شورای اسلامی با تمام توان پشتیبان و حامی در منویات رهبری در مقابله با دسیسههای بیگانگان است، گفت: رویکرد مجلس تمرکز بر روی اولویتهای کشور به ویژه حوزه اقتصادی است.
به گزارش بلاغ، لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی موسوم به پالرمو یکی از پرسر و صداترین لایحههایی است که در مجلس دهم مطرح شده است.
الحاق به کنوانسیون پالرمو و تأمین مالی تروریسم بعضی از 40 الزامی است که گروه FATF برای ایران ایجاد کردهاند که در قالب اجرای آنها ایران را از لیست سیاه خارج کنند.
این لایحه جنجالی موافق و مخالفانی دارد و قرار است در خانه ملت تعیین تکلیف شود.
این لایحه با مخالفتهای زیادی در داخل و خارج از مجلس مواجه شده است.
ارسال دیدگاه