به گزارش مازند اصناف؛ مجتبی کواکبیان در همایش آغاز بهکار اولین کلینیک تخصصی کسبوکار کشور که در هتل شهاب ساری با حضور علیاصغر یوسفنزاد نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، محمد محمدپور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، سیدمصطفی موسوی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی و روسای اتحادیههای صنفی مازندران برگزار شد، گفت: فشارهای فراوانی طی سالیان اخیر به کسبه استان بنا به دلایل گوناگون وارد میشود که مقاومت هم در برابر این قضیه روز به روز بیشتر میشود که بعضا منجر به تعطیلی برخی واحدهای صنفی نیز شده است.
وی افزود: برخی آسیبها متأثر از مسایل زیرساختی اقتصاد ما است، بحث تحریمها، افزایش نرخ دلار و غیره اما در آسیبشناسی که تیم ما انجام داد، علت اصلی، عدم اطلاعات و آگاهی کسبی متصدیان و فعالان اقتصادی در مقابل تکالیف قانونی است که برایشان مطرح شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت تدبیراندیشان کسبوکار ممتاز خاظرنشان کرد: به همین دلیل، تیم و کارگروه مجربی از سوی ما دور هم گرد هم جمع شدهاند و برای اولین بار در کشور، با محوریت کاهش دغدغههای فعالان صنفی و اقتصادی به ارائه مشاوره و خدماتی نظیر امور مالی و مالیاتی، تأمین اجتماعی، اداره کار و سایر امور مرتبط میپردازد.
کواکبیان با بیان اینکه همواره پیشگیری بهتر از درمان است، اظهار کرد: خیلیها بهدنبال درمان هستند، اما ما بهدنبال پیشگیری هستیم که در نتیجه هزینه کمتری را هم برای جلوگیری از آسیبهای بعدی دارد.
وی با اشاره به رونق کسبوکارهای اینترنتی و همچنین عدم رقابت واحدهای سنتی کسبی با اپلیکیشنهای اینترنتی، بیان کرد: دیجیکالا و اسنپ نمونههای بارزی از این دست هستند که بسیاری از واحدهای صنفی توان رقابت با آن را ندارند و روز به روز هم در حال گستردگی و رونق بیشتری هستند و حال کسبه ما باید در مقابله با ان چه کنند؟ اینجا است که تیم مجرب ما به ارائه پیشنهادات و راهکارهای برای ان واحد کسبی میپردازد.
رئیس هیئت مدیره شرکت تدبیراندیشان کسبوکار ممتازبا اشاره به حذف قانون سقف و فاصله صنفی طی سالیان اخیر، عنوان کرد: این موضوع موجب شده است تا اتحادیهها موظف به صدور بیرویه پروانه کسب شوند، اما صدور پروانه اینطور بهصورت فلهای، آسیبزا است که منجر به تعطیلی واحدهای صنفی میشود.
کواکبیان با بیان اینکه باید یک فعالیت کسبی همانند یک واحد تولیدی برای آغاز کار یک توجیه اقتصادی داشته باشد، تصریح کرد: خیلیها به دلیل عدم اطلاعات کافی، وارد کسبوکار شدند و در نهایت منجر به تعطیلی این واحدها شده است.
وی با تأکید بر این موضوع که پوستاندازی در بازار کاملا مشهود است، متذکر شد: خیلیها دارند میروند، خیلی از واحدها در حال تعطیلی یا تعطیل شده است و برای اینکه در بازار بمانیم، باید مدیریت کسبوکار را بیاموزیم.
ارسال دیدگاه