مدیریت 80 درصد از کارگاه‌های قالیبافی مازندران برعهده زنان است/ سهم یک درصدی زنان مازندرانی در مدیریت صنعت
مدير کل امور بانوان و خانواده استانداري مازندران:

مدیریت 80 درصد از کارگاه‌های قالیبافی مازندران برعهده زنان است/ سهم یک درصدی زنان مازندرانی در مدیریت صنعت

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: براساس داده&zwnj;های آماری سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، 150 کارگاه قالیبافی در استان دایر است که مدیریت 80 درصد آنها برعهده زنان است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ سمیه قاسمی طوسی در نشست بانوان فعال اقتصادی و کارآفرین مازندران در ساری اظهار کرد: در سال‌های گذشته اقداماتی در حوزه زنان کارآفرین انجام شده است و برای سال‌جاری نیز اقداماتی از جمله پیگیری بر حسن اجرای مصوبات دهگانه، طرح ملی توان افزایی زنان در مسیر کسب و کار با عنوان مسیر کسب و  کار من با همکاری بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینان زنان، ترغیب زنان و دختران فارغ التحصیل به کارآفرینی، برگزاری نشست هم اندیشی زنان صاحب ایده و شناسایی زنان فعال اقتصادی و تهیه بانک اطلاعاتی را مد نظر داریم.

وی افزود: تعامل و تبادل نظر بین بانوان صاحب‌نظر و برگزاری سیاست‌گذاری برای اشتغال زنان نیز در سال 97 با قوت بیشتری صورت می گیرد تا در حوزه کارآفرینی زنان بتوانیم به یک جمع‌بندی و نتیجه‌گیری مناسبی برای اجرای برنامه‌های مورد نظر دست یابیم.
 
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه براساس داده‌های آماری سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران 30 هزار بافنده زن در استان داریم، گفت: 150 کارگاه قالیبافی در مازندران دایر است که مدیریت 80 درصد آنها برعهده زنان است.

قاسمی‌طوسی بیان کرد: 150 هزار واحد صنفی در استان فعالیت دارند که سهم زنان از این بازار 25 درصد است، از 3 هزار واحد صنعتی در استان یک درصد آن و از 625 اتحادیه صنفی در استان نیز چهار درصد با مدیریت زنان اداره می شود.

وی بیان کرد: 800 کارت بازرگانی در مازندران صادر شده است که 9 درصد آن به بانوان اختصاص دارد و همچنین از 200 واحد معدنی در استان چهار درصد با مدیریت زنان اداره می‌شود.

به گزارش فارس در این جلسه نماینده زنان کارآفرین در بخش‌های صنعت، معدن، گردشگری، تجارت، قالیبافی، حمل و نقل، گل و گیاه، مشاغل خانگی، فرهنگی و اجتماعی به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و راهکارهای خود پرداختند.


ارسال دیدگاه