اختلافات داخلی پاشنه آشیل اتاق‌های اصناف مازندران
از ماست که بر ماست؛

اختلافات داخلی پاشنه آشیل اتاق‌های اصناف مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;"> طی سالیان اخیر، اختلافات داخلی اعضای هیئت رئیسه، پاشنه آشیل غالب اتاق&zwnj;های اصناف در مازندران شده است؛ اختلافاتی که دودش، چه در حین تبلیغات، چه در روز رأی&zwnj;گیری و چه در دوران فعالیت نامزدها، به چشم بازار و متصدیان و فعالان 170 هزار واحد صنفی استان می&zwnj;رود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ در حالی شمارش معکوس برگزاری انتخابات هیئت رئیسه اتاق‌های اصناف در 11 شهر مازندران آغاز شده است که تنور تبلیغات نامزدها، داغ‌تر و داغ‌تر می‌شود.

بر اساس این گزارش، این روزها، نامزدها به‌صورت زیرپوستی درحال یارگیری و برگزاری نشست‌های چندین و چند نفره با روسای اتحادیه‌های صنفی جهت جلب توجه و نظر آن‌ها در شهرستان‌های مشمول هستند.

از سوی دیگر، حضور پرشور و کم‌سابقه نامزدهای انتخاباتی در مقایسه با سالیان گذشته، در کنار ترکیب متوازن داوطلبان قدیمی و جدید و همچنین حضور جسورانه جوانان جویای نام، شور و هیجان این کارناوال صنفی را مضاعف کرده است.

ثبت‌نام از 134 نامزد انتخاباتی در حالی انجام شد که تا کمتر از 10 روز آینده، تکلیف 55 کرسی هیئت رئیسه 11 شهر استان مشخص خواهد شد.

اما اگر از این روی جذاب و خوش‌رنگ سکه که بگذریم، باید آن روی ناخوشایند و زخمی سکه را هم ببینیم و همانند روی دیگر این سکه، آن را در آب زلال و روشن همدلی بشوییم و براق و چشم‌نوازش کنیم.

هر چند گفتنش ناخوشایند است برایمان اما، طی سالیان اخیر، اختلافات داخلی اعضای هیئت رئیسه، پاشنه آشیل غالب اتاق‌های اصناف در مازندران شده است؛ اختلافاتی که دودش، چه در حین تبلیغات، چه در روز رأی‌گیری و چه در دوران فعالیت نامزدها، به چشم بازار و متصدیان و فعالان 170 هزار واحد صنفی استان می‌رود.

اختلافاتی که ثمره‌اش تنها، کاهش برایند عملکرد اعضا، تقلیل محسوس بازده اتاق و چند دستگی در میان پرسنل اتاق و روسای اتحادیه‌های صنفی است که در نهایت بر افزایش دامنه و سرعت مشکلات و معضلات کسبه در استان دامن می‌زند.

از فعالیت افسار گسیخته دستفروشان گرفته تا تداخل صنفی، از حذف قانون حد و سقف صنفی گرفته تا رکود بازار، از نوسانات ارزی گرفته تا تعطیلی محسوس واحدهای صنفی و ده‌ها موضوع دیگر، از مشکلات جدی اصناف استان است که باید در خانه امن و امید بازاری‌ها یعنی اتاق‌های اصناف، شناسایی، پیشگیری و حل‌وفصل شود، اما زمانی‌که اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف قادر نباشند اختلافات داخلی خود را رفع کنند، چطور می‌توانند مشکلات اصناف را برطرف کنند.

نیرو، توان، زمان و انرژی که باید برای حل مشکلات و تعالی بازار استان خرج شود، در مسیر نامیمون اختلافات داخلی و مبارزه برای بقا روی صندلی‌های اتاق اصناف و اثبات شایستگی‌ها و برازندگی‌ها هدر می‌رود.

اما این موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود و باید در کمال تأسف، قلممان را که همواره برای حمایت از بازار و بازاری‌های استان روی کاغذ لغزاند‌ه‌ایم، این‌بار به سمتی دیگر بچرخانیم و بنگاریم که نمونه این اختلافات داخلی، در بسیاری از اتحادیه‌های صنفی هم رایج و چون خوره‌ای شوم، بدنه بازار را تهدید و تخریب کرده است و اگر از همین حالا، با دقت فرد فرد متصدیان صنفی در انتخاب هیئت مدیره اتحادیه‌های صنفی و دقت فرد فرد روسای اتحادیه‌ها در انتخاب منصفانه و صحیح هیئت رئیسه اتاق اصناف، ترمیم نشود، عاقبت کار همانی خواهد شد که باید بنشینیم و پشت دست بگزیم و بگوییم: " از ماست که بر ما است."

پایگاه اطلاع‌رسانی مازنداصناف در راستای رسالت رسانه‌ای خود، از تمامی نامزدهای انتخاباتی و روسای اتحادیه‌های صنفی مازندران تقاضا دارد که به‌دور از حاشیه‌ و تخریب، در فضایی آکنده از آرامش، همدلی و صمیمیت، ضمن انتخاب صحیح گزینه‌های شایسته، آینده چهار ساله خود را، روشن و رو به جلو، ترسیم کنند.

بی‌شک در شرایط اقتصادی کنونی و در سالی که منقش به حمایت از کالای ایرانی است، چشم امید کسبه به سیاست‌های اتاق‌های اصناف و پیگیری‌های مجدانه آن‌ها در خصوص معضلات دامن‌گیری چون مالیات، بیمه، عوارض صنفی، ارزش افزوده و غیره است تا از این چالش جدی عبور کنند.

روسای محترم اتحادیه‌های صنفی، یادمان نرود هر چند یک برگ رأی در دستان شما است، اما باید بدانیم که شما نماینده صدها و هزاران عضو تحت پوشش اتحادیه‌ متبوع خود هستید، که به شما رأی اعتماد داده‌اند، و این احساس مسئولیت، تکلیف شما را دوچندان خواهد کرد.

به امید روزهای روشن و پر رونق برای اصناف مازندران

 

**********************

گزارش از مجتبی قربانی

**********************



ارسال دیدگاه