به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از تنکابن24، حسن خیریانپور در دومین جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در سالهای اخیر بر مسائل اقتصادی، اظهار کرد: در وضعیت فعلی، مسائل اقتصادی یکی از مهمترین اولویتهای کشور است.
وی افزود: باید وظایفمان را خوب بشناسیم و اگر کشوری مستقل، قدرتمند و توانمند میخواهیم راهی جز تلاش، اقدام مؤثر، برنامهریزی خوب، اجرا و مراقبت، نداریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با اشاره به دانش، بینش و کوشش، خاطرنشان کرد: دانش بهمنزله علم کار، بینش بهمنزله وجدان و ایمان کاری و کوشش بهمنزله تلاش عملی برای کار است که اگر این سه ویژگی را در خودمان ایجاد کنیم، موفق میشویم.
این مسئول با بیان اینکه وجود مسئولین برای خدمترسانی به مردم است، تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی مجموعه مسئولان از مردم، برای مردم و در خدمت مردم هستند، بنابراین باید مشکلات مردم را خوب بشناسیم و با نگاه گرهگشایی مشکلات را حل کنیم.
خیریانپور با تأکید بر پیگیری مستمر امور، یادآور شد: با پیگیری انجامشده، بیش از ۱۷۳ مورد از اختیاراتی که قبلاً در اختیار وزارتخانهها و سازمانهای مرکزی بود، با تصویب هیئتوزیران به مدیران دستگاههای اجرایی سپرده شد.
وی بهرهگیری از تفویض اختیارات توسط مدیران و مسئولان را به نفع شهرستان دانست و افزود: یکی از اقدامات مهم صورت گرفته، کوتاه کردن زمان صدور و مسیر دریافت مجوز بود که از ۵۰۰ روز به ۵۸ روز تغییر پیدا کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران با بیان اینکه این استان در سال گذشته از صد درصد سهمیه خویش در بند دال تبصره 16 استفاده کرد، متذکر شد: سال گذشته ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات چهاردرصدی بند دال تبصره 16 قانون کشور برای مشاغل خانگی و خوداشتغالی از طریق کمیته امداد و بهزیستی پرداخت شد.
این مسئول اضافه کرد: ۳۲ میلیارد تومان نیز از طریق اداره کار برای مشاغل پشتیبان و ۷۵۰ میلیارد تومان تسهیلات یارانهدار برای بهبود فضای کسبوکار ارائه شد.
خیریانپور با بیان اینکه در گام اول ۱۶۵ میلیارد تومان تسهیلات چهاردرصدی برای مناطق روستایی و عشایری پرداخت شد، ادامه داد: از این مبلغ ۶۱ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد که سه میلیارد و ۹۰ میلیون تومان در اختیار شهرستان تنکابن قرار گرفت.
وی یادآور شد: حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در سطح استان از بهینیاب برای بسته حمایت رونق تولید دادیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران بر استفاده از این ظرفیتها توسط دستگاهها و پایش این تسهیلات تأکید کرد و گفت: باید بررسی شود که آیا تسهیلات پرداختشده موجب ایجاد تولید یا اشتغال جدید شد یا خیر، این وظیفه دستگاههای اجرایی و بانکها است که مرحلهبهمرحله پرداخت تسهیلات را پیگیری و پایش کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در سرمایهگذاری و اعطا مجوزها نیز باید سه اصل نیاز، اهلیت و استقرار را رعایت کنیم.
خیریانپور با اشاره به اینکه استان مازندران از دو موهبت بزرگ الهی دریا و جنگل برخوردار و حدفاصل این دو، دشتهای حاصل خیز است، افزود: این ظرفیتها باید با همدلی، وفاق و حرکت به سمت توسعه و اشتغال استفاده شود.
وی با بیان اینکه حداکثر صادرات استان مازندران در سال ۹۶ حدود ۴۶۰ میلیون دلار بوده است، متذکر شد: هدفگذاری برای رساندن میزان صادرات استان مازندران به سه میلیارد دلار است که دور از ذهن نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران با اشاره به اینکه بالغبر ۱۷ محصول کشاورزی سطح کشور در این استان و رتبه برتر کشوری را داراست، اظهار کرد: سالانه ۶ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی، دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن تولید مرکبات، ۱۸۰ هزار تن تولید کیوی و یکمیلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید شلتوک را در استان داریم.
این مسئول با تأکید بر ایجاد دیپلماسی اقتصادی افزود: گردشگری دریایی، بومگردی، گردشگری سلامت و گردشگری طبیعت با رعایت موازین باید سرلوحه کارمان قرار گیرد.
خیریان پور در پایان از تشکیل اتاق فکر در استان خبر داد و گفت: اتاق فکر استان با نگاه به تلفیق بین صاحبان قدرت سیاسی، قدرت اقتصادی و قدرت علمی با محوریت دانشگاه مازندران ایجاد میشود.
در پایان این مراسم ابراهیم عسگرپور بخشدار نشتارود بهعنوان معاونت برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه تنکابن معارفه و سیاهمشتهای سرپرست بخش نشتا شد.
ارسال دیدگاه