لزوم افزایش رونق اقتصادی برای تثبیت سکونت‌های روستایی در مازندران
مديرکل امور روستايي استانداري مازندران تاکيد کرد

لزوم افزایش رونق اقتصادی برای تثبیت سکونت‌های روستایی در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه مهم&zwnj;ترین رویکرد ما در سطح استان این است که بتوانیم تثبیت سکونت&zwnj;های روستایی را داشته باشیم، گفت: باید با تلاش و ایجاد شرایط سعی در افزایش رونق اقتصادی داشته باشیم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حسن اصغریان‌رستمی در نشست مشترک با مشاور گردشگری استاندار و معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری مازندران که با دهیاران برگزار شد با اشاره به نامگذاری سال به نام حمایت از کالای ایرانی اظهار کرد: دهیاران و شوراها با حمایت جدی خود در تحقق این شعار از طریق ایجاد اشتغال و حمایت از صنایع تولیدی محلی با شناسایی آنها و و برنامه‌ریزی در جهت رونق واحد‌ها و ایجاد فرهنگ‌سازی که یکی از موضوعات اصلی در حوزه حمایت از کالاهای داخلی است باید همت و تلاش کنند.

وی با تاکید بر اینکه منطقه غرب مازندران و رامسر مستعد در حوزه رونق اقتصادی به ویژه در امر گردشگری است، بیان کرد: از بین دورترین روستاهای رامسر و استان تا شرقی‌ترین روستای آن رامسر را باید به عنوان سایت توسعه گردشگری روستایی و بومگردی لحاظ کنیم.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران  تصریح کرد: در سامانه کارا ۶ هزار و ۶۳۶ طرح ثبت‌نام شده که حدود ۵۰۰ طرح در سطح شهرستان رامسر است و همچنین در بخش‌های بومگردی، صنایع‌دستی، طبیعت گردی بیش از ۱۷۰ طرح نام‌نویسی شده است.

این مسؤول با اشاره به اینکه مهم‌ترین رویکرد ما در سطح استان این است که بتوانیم تثبیت سکونت‌های روستایی را داشته باشیم، افزود: در استان مازندران ۴۲/۲۲ درصد جمعیت در روستاها ساکن هستند که این آمار در رامسر ۲۳/۳ درصد است و باید با تلاش و ایجاد شرایط سعی در افزایش رونق اقتصادی داشته باشیم تا این رقم افزایش یابد.

 اصغریان‌رستمی ادامه داد: در ایام نوروز مازندران میزبان ۳ میلیون و ۷۰۰ مسافر اقامت در روستاها بود که در رامسر بیش از ۲ میلیون مسافر در شب داشتیم.

وی در کنار حوزه بومگردی به مدیریت پسماند نیز اشاره کرد که باید مورد توجه باشد و تلاش شود تا رامسر به عنوان شهرستان پیشرو رتبه نخست در آمارها در سطح استان را به خود اختصاص دهد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز با اشاره به اینکه در ایام نوروز شاهد میزبانی گردشگران بسیاری در مازندران و رامسر بودیم گفت: از آنجا که حضور گردشگران نیازمند ارائه خدمات است و این استقبال و حضور به معنی موفقیت در میزبانی بوده که نشانه هماهنگی یکپارچه استاندار و فرمانداران است و قابل تقدیر است.

مهران حسنی به تصویب شورای جهانی گردشگری اشاره کرد و افزود: به گفته شورا در سال ۲۰۱۷ گردشگری بیشترین رشد را داشته که در سال ۲۰۱۸ هم ادامه دارد و حجم سفر‌ها هر ساله رو به افزایش است و تاثیرات اقتصادی آن نیز مولد اشتغال و توسعه خواهد بود.

وی اظهار کرد: رامسر در ایام نوروز ۹۷ رشد ۴۰ درصدی نسبت به مشابه سال گذشته و مازندران رشد ۲۹ درصدی داشته که به طور قطع در ایام تابستان نیز شاهد حضور گردشگران خواهیم بود.

این مسؤول از تلاش برای ساماندهی اقامتگاه‌های بومگردی در روستاهای با ظرفیت خبر داد و افزود: از زمان آغاز بحث بومگردی اهمیت ویژه دهیاران مشخص است که آنها محور سازماندهی اصلی بومگردی هستند.

حسنی در پایان به دهیاران گفت: با شناسایی، توجه و مطرح کردن صنایع دستی، معماری ساختمانی، وجود غذاهای محلی استان و منطقه خود و همچنین توجه ویژه به حوزه‌های خوب چادرشب‌بافی، نمد‌مالی و ... که تعدادی نیز ثبت یونسکو شدند، می‌توانیم در جذب گردشگر و  مطرح شدن بیشتر رامسر استفاده کرد که در این جهت نیز باید تلاش شود.

فارس/


ارسال دیدگاه