به گزارش مازند اصناف بعد از انتخابات ریاست جمهوری بود که درخواستها از دولت برای ایجاد اشتغال با توجه به وعدهای زیادی که داده شده بود افزایش پیدا کرد.
بزرگنمایی برجام و پس از آن وعدههای دولت برای ایجاد بیش از 900 هزار شغل در کشور و عدم توانمندی در ایجاد شغل متولیان امر را با کاسه چه کنم چه کنم مواجه کرده است.
عدم مهارت فارغالتحصیلان بیکار و برنامهریزی برای ایجاد طرح کارورزی از مواردی بود که به ذهن خلاق مدیران خطور کرده و مدت زیادی از وقت جوانان و خانوادههای آنها را در این طرح صرف کردند.
حداقل اشتغالی که در این بخش ایجاد شده مربوط به هزینههای ثبتنام و حضور در تعدادی کافینتها بوده است و خیر.
سهمیه در نظر گرفته شده برای مازندران 5 هزار نفر بوده است ولی به دلیل بیکار بودن تعداد زیادی از دهه شصتهای و امید به کسب شغل بیش از 8 هزار نفر در استان مازندران برای حضور در واحدهای تولیدی ثبتنام کردند.
از کل افراد ثبتنام شده در این طرح تنها حدود 300 نفر در واحدهای تولیدی بکارگیری شدند و بقیه افراد به دلیل مشکلات مالی در حال حاضر باید چشم انتظار بمانند.
تا مدتها صحبتی از اجرای این طرح نبود و در چند روز گذشته متولی امر اشتغال در استان مازندران در گفتوگو با یکی از رسانهها مشکل مالی دولت در اجرای این طرح را دلیل توقف عنوان کرد و گفت: بهزودی مشکل مطرح میشود.
اما بخشی از حقایق این طرح عدم تمایل کارفرماها از اجرای طرح کارورزی است که در این ارتباط کمتر صحبت به میان آمده است.
جذب کمتر از چهارصد نفر در برابر ثبتنام بیش از 8 هزار نفر مبین مشکلات جدی است که مسئولان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این ارتباط تاکنون صحبت به میان نیاورده و سکوت پیشه کردند.
مرجع: بلاغ
ارسال دیدگاه