ضریب اشغال 80 درصدی هتل‌های آمل بی‌سابقه است
رئيس اداره گردشگري آمل:

ضریب اشغال 80 درصدی هتل‌های آمل بی‌سابقه است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">&nbsp;رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل گفت: به دنبال آن هستیم تا تاثیر صنعت گردشگری در آمل هرچه بیشتر نمود پیدا کند و هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب در آمل فاصله داریم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از سفیر هراز، محمدرضا شیدفر با بیان اینکه هشت کمیته در ستاد اجرایی خدمات سفر در آمل فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: دستگاه مستقیم و غیرمستقیم خدمات دهنده به گردشگران در غالب این کمیته‌ها تقسیم شدند تا دستگاه‌ها با انسجام و هماهنگی بیشتر به مردم خدمات ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه آمل نزدیک‌ترین شهر به تهران و مهم‌ترین مرکز ارسالی گردشگران به شمال کشور است، خاطرنشان کرد: محور هراز به‌عنوان مهم‌ترین محور ترانزیتی توریستی ایران است که از جاذبه‌های گردشگری هم به‌شمار می‌رود و از سوی دیگر 50 درصد گردشگران به مازندران از تهران سفر می‌کنند.


رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل به حضور سالانه 4 الی 5 هزار گردشگر خارجی در لاریجان برای صعود به قله دماوند اشاره کرد و گفت: سالیانه چندین میلیون مسافر ایرانی و خارجی وارد آمل می‌شوند و اگر محلی مناسب برای اقامت نداشته باشند در آن صورت این شهرستان مسیر گذر چند میلیون مسافر است.

این مسئول با بیان اهداف ستاد اجرایی خدمات سفر در آمل، تصریح کرد: هدف از تشکیل کمیته‌ها ارتقا سطح رضایت گردشگر و بالابردن توقف گردشگر در شهر است که در نهایت موجب رونق اقتصادی می‌شود.


دبیر کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر در آمل با عنوان اینکه با وجود اقدامات انجام شده هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب در آمل فاصله داریم، افزود: آمارها نشان می‌دهد که روند پیشرفت شهر رو به‌ رشد است که تشکیل جلسات منظم و با هدف در این بحث مرتبط است.


شیدفر با اشاره به رشد 12 درصدی اقامت مسافران در آمل، یادآور شد: سال گذشته نزدیک به 350 هزار مسافر در آمل اقامت داشتند و اقامت برخی از آنها 3 شب به طول انجامید، به دنبال این هستیم که تاثیر صنعت گردشگری در آمل هرچه بیشتر نمود پیدا کند.


وی با اشاره به وجود سه درصد از تاسیسات گردشگری ایران در آمل ،اعلام کرد: 150 واحد پذیرایی در آمل فعالیت می‌کنند که برابر با 20 استان کشور و نشان دهنده اقبال به سرمایه‌گذاری در آمل است.

رئیس اداره میراث فرهنگی آمل ادامه داد: واحد پذیرایی دارای 100 مهمان، نیازمند به کارمند، کارگر، آشپز و نیروی انسانی است که اهمیت اشتغال‌زایی و تاثیر صنعت گردشگری در آمل را نشان می‌دهد.

این مسئول به احداث سه هتل در چهار سال اخیر در شهرستان آمل اشاره کرد و افزود: ضریب اشغال 80 درصدی هتل‌های آمل طی چند سال در کشور بی‌سابقه است که موجب ضریب سوددهی بالای صنعت هتل‌داری در این شهرستان می‌شود.

دبیر کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر با بیان اینکه صنعت هتل‌داری در آمل موفق است، گفت: شهرستان آمل دارای 14 واحد اقامتی رسمی، هتل و آب گرم از نادرترین روستاهای ایران است که به تنهایی دارای 10 هتل آپارتمان، هتل و متل است.

شیدفر با اشاره به اینکه هتل شهر آمل دو ستاره است اما در حد هتل‌های سه ستاره خدمات می‌دهد، اظهار کرد: معتقدم هتل المپیک آمل با سه ستاره جایگاهی بالاتر از چهار ستاره دارد اما به دلیل تعداد سوییت‌ها که 30 عدد است و ضوابط مهندسی، پروانه سه ستاره برای آن صادر شده همچنین اکسین هم سه ستاره است.

وی با بیان اینکه بالاترین هتل در آب گرم هتل آپارتمان دو ستاره است و متل یک ستاره هم وجود دارد، ادامه داد: زائرسراهای امام‌زاده عبدالله(ع) مرتبط با اداره اوقاف است اما مصوبه‌ای داشتیم که در آینده آنها هم برابر ضوابط اداره گردشگری بهسازی شده و دارای درجه و نرخ می‌شوند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل با بیان اینکه طبق آخرین بررسی‌ها بیش از 40 خانه مسافر در امام‌زاده عبدالله(ع) فعالیت می‌کند، گفت: در آب گرم هم بیش از 65 خانه مسافر وجود دارد، در بعضی نقاط دیگر هم همانند لاسم یک خانه مسافر پروانه دارد.

دبیر کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر آمل با بیان اینکه سازمان گردشگری با شرکتی قراردادی در جهت ساماندهی خانه مسافر امضا کرد، افزود: آمل در بین شهرهای غیرساحلی به جهت علاقه‌مندی مسافر برای اقامت دارای اهمیت بسیاری است و این شرکت قول ساماندهی خانه مسافرها را در آمل داده است.

شیدفر با عنوان اینکه براساس آخرین بررسی‌های این شرکت و براساس گفته آنها 170 خانه مسافر در آب گرم فعال هستند که به‌زودی ساماندهی و دارای پروانه فعالیت می‌شوند، ادامه داد: 14 اقامت‌گاه رسمی در شهرستان آمل روزانه نزدیک به 650 نفر ظرفیت دارند.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان آمل معضل افراد تابلو به دست نداریم، گفت: درباره ساماندهی خانه مسافر نیاز به فرهنگ‌سازی، نظارت و سپس آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم است.

رئیس اداره میراث فرهنگی آمل به ثبت 59 اثر ملی تاریخی، طبیعی و معنوی در آمل اشاره کرد و افزود: قله دماوند می‌تواند مقصد گردشگری هرکسی از هرجای ایران و دنیا باشد، این قله را کل دنیا می‌شناسند اما روی آن کار نشده است.

این مسئول با بیان اینکه قله دماوند جزء دو قله زیبای مخروطی و 33 قله مرتفع دنیا است، تصریح کرد: مسافران خارجی که ساعت‌ها در پرواز هستند و امکان دارد از 50 کشور هم عبور کرده باشند، با مشاهده این قله متوجه حضورشان در خاک ایران می‌شوند.

دبیر کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر تاکید کرد: سال گذشته در جلسه فرمانداری تصویب شد که قله دماوند تبدیل به نماد آمل شود اما هرچه جلو رفتیم جلسات نیمه کاره ماند.

شیدفر با تاکید بر اینکه دو مجموعه بوم گردی آمل واقع در ناندل در کشور بی‌نظیر هستند، اظهار کرد: این دو مجموعه دارای امکانات خوبی هستند که گردشگران هم استقبال خوبی از آنجا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تورهای آمل‌گردی در ایام عید فعال است، یادآور شد: مقاصد این تورها می‌تواند پارک دهکده طلایی، مقبره میربزرگ، موزه‌های تاریخ، شهدا و کاسپین پارت، بقعه میرحیدر آملی، مجموعه ناصرالحق، امام‌زاده ابراهیم(ع)، پل 12 چشمه، پارک جنگلی میرزا کوچک خان، مجموعه جنگلی بلیران باشد که چند مورد را بازدید می‌کنند.

رئیس اداره میراث فرهنگی آمل در پایان با بیان اینکه شهری در شمال کشور وجود ندارد که دارای سه موزه باشد، گفت: رسانه‌ها نقش موثری در شناساندن موزه‌ها به گردشگران دارند.


ارسال دیدگاه