به گزارش مازند اصناف غلام عباس تسلیمی در گفتگو با خبرنگار مهربا اشاره به اینکه مجوزهای احداث بازارچه دائمی صنایع دستی در شهرستان جویبار آماده شده است، گفت: ۵۰ هنرمند در این شهرستان در رشته های مختلف صنایع دستی شناسایی شده اند و ۴۰ نفر از آنان بیمه شده اند.
وی با بیان اینکه هنرمندان بارزی در حوزه صنایع دستی فعالیت دارند ،افزود: با قاطعیت این شهرستان قطب تولید سفال در مازندران است و هنرمندان خبره ای چون چینی ساز و فکوری سالهای سال در این حوزه هنر آفرینی کردند.
تسلیمی با تاکید بر توجه و حمایت مسئولان به هنرهای دستی منسوخ شده این شهرستان خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ این اداره به دنبال احیا هنرهای دستی به فراموش سپرده است که نیاز است دیگر مسئولان شهر نیز در این زمینه همتی کنند.
رئیس میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی جویباربا اعلام اینکه بیشترین فعالیت مردم این شهرستان در حوزه های کشاورزی و دامپروری است ، تصریح کرد: در حوزه دامپروری پشم های گوسفند دور ریز می شود که با راه اندازی و احیای هنرهای رنگرزی ، نخ ریسی ونمد مالی می توان اشتغال ودرآمد پایداری برای این شهرستان ایجاد کرد.
وی به قانون ۳۰ مشاغل خانگی اشاره کردو گفت: طبق این قانون شهرداری ها مکلف به در نظر گرفتن مکانی برای معرفی و فروش سوغات و صنایع دستی هنرمندان در شهرها هستند ، که در این زمینه سال گذشته مکاتبه ای با شهرداری جویبار انجام شد ولی هنوز پاسخی دریافت نشد.
وی با اعلام اینکه ۳۶ مورد آثار تاریخی در سطح این شهرستان وجود دارد ، افزود: ۵ پل تاریخی ، ۵ تکیه ، سقانفار ۵مورد، ۱۵ تپه تاریخی و ۱ برج از آثار تاریخی جویبار هستند که درایام نوروز پذیرای مسافران و گردشگران هستند.
تسلیمی بیان کرد: در روزهای پایانی سال نوروزگاه در جویبار راه اندازی می شود که برنامه های متنوعی از جمله چهارشنبه سوری ، برگزاری آئین های سنتی ، نوروز خوانی و خیمه معرفت برگزار می کند.
وی از تشکیل ۱۴ کمیته برای اجرای ستاد تسهیل سفر در این شهرستان خبرداد.
ارسال دیدگاه