150 هزار حلقه چاه کشاورزی در مازندران وجود دارد/ عدم ارائه سوخت از اول اسفند به چاه‌های فاقد پروانه
رييس سازمان جهاد کشاورزي مازندران:

150 هزار حلقه چاه کشاورزی در مازندران وجود دارد/ عدم ارائه سوخت از اول اسفند به چاه‌های فاقد پروانه

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه </span><span style="font-size: larger;">57 هزار حلقه چاه کشاورزی در استان مازندران قابلیت اخذ پروانه را دارند، گفت: </span><span style="font-size: larger;">150 هزار حلقه چاه کشاورزی در مازندران وجود دارد که تنها 50 درصد آنان دارای پروانه است.</span><span style="font-size: larger;"><br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ دلاور حیدر پور در جلسه شورای کشاورزی مازندران که با حضور معاونین و مدیران ستادی و جهاد کشاورزی شهرستانها، مدیرکل منطقه 2 غله کشور، رییس مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران و مدیران شرکت های وابسته به وزارت جهاد کشاورزی در استان در محل سالن جلسات این سازمان برگزارشد با بیان اینکه یکی از چالشهای بزرگ بخش کشاورزی، چاه های کشاورزی است، گفت: 150 هزار حلقه چاه کشاورزی در مازندران وجود دارد که تنها 50 درصد آنان دارای پروانه است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه 57 هزار حلقه چاه کشاورزی در استان مازندران قابلیت اخذ پروانه را دارند، تصریح کرد: از اول اسفند ماه امسال به چاه های فاقد پروانه، سوخت ارائه نمی شود.

حیدرپور در ادامه سخنانش به بحران کم آبی در اراضی شالیزاری برخی از مناطق استان مازندران در سال زراعی پیش رو اشاره کرد و افزود: کشت جایگزین، محدویت کشت ارقام پر محصول، کشت ارقام محلی، جلو انداختن زمان عملیات آماده سازی زمین شالیزاری، آبیاری نوبه ای، بستن مرزها با نایلون، استفاده از آب آبنانهای موجود و....از راهکارهای مقابله با بحران کم آبی در زمینهای شالیزاری است.

وی به لزوم اطلاع رسانی و ترویج کشاورزی توسط  مدیریت ترویج هماهنگی کشاورزی سازمان، کارشناسان پهنه و محققین معین با همکاری دهیاران، شوراهای اسلامی روستا و...تاکید کرد.

این مقام مسوول با بیان اینکه 600 کارشناس پهنه در دهستانهای سراسر استان داریم، خاطر نشان کرد: کارشناسان پهنه بایستی اشراف و دقت کامل در کار داشته تا براساس داده های آماری آنان برنامه ریزی مناسب از سوی دست اندرکاران بخش کشاورزی اتخاذ شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در باره ورود تکنولوژی به مزرعه بیان کرد: علیرغم ورود تکنولوژی به مزرعه، تکنولوژی زراعت در مرحله ابتدایی است و تنها 30 درصد زراعت کلزا به صور ت مکانیزه انجام می شود.

حیدر پور به مصرف بهینه کود در اراضی کشاورزی تاکید کرد وگفت: خوشبختانه مصرف کود در مازندران از متوسط کشوری کمتر است.

وی با اشار ه به لزوم مصرف تقسیطی کود اوره، به کشاورزان توصیه کرد، با توجه به شرایط کم آبی از کود پتاس و ریز مغذی برای افزایش مقاومت گیاه استفاده شود.

 

وجه برنج خریداری شده کشاورزان مازندرانی و گیلانی بزودی پرداخت می شود

در ادامه این جلسه سید محمد جعفری با بیان اینکه وجه برنج خریداری شده کشاورزان مازندرانی و گیلانی بزودی پرداخت می شود، گفت: امسال 577 هزار تن برنج توسط مراکز خرید از کشاورزان مازندرانی و گیلانی خریداری شد که 14 تن آن مربوط به گیلان و مابقی به کشاورزان مازندرانی اختصاص داشت.

مدیر کل غله منطقه 2 کشور با بیان اینکه در سال گذشته 60 درصد کلزای کشاورزان مازندرانی از آنان خریداری شد، از آمادگی  این اداره کل برای خرید کلزای کشاورزان خبر داد.

 گفتنی است در ادامه این جلسه، معاونین و مدیران ستادی جهاد کشاورزی شهرستانها و.....به ارائه عملکرد و فعالیتها و مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند.


ارسال دیدگاه