به گزارش خبرنگار مازند اصناف سیاوش رضوانی مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد در مصاحبه با بخش گفتگوی ویژه خبری سیمای استانی مازندران (تبرستان) توانمندیها و قابلیتهای بندر امیرآباد را تشریح کرد.
بندر امیرآباد مولود انقلاب و نگین دریای خزر است
سیاوش رضوانی با تبریک ایام دهه مبارک فجر با اشاره به اینکه بندر امیرآباد تنها بندر تجاری کشور است که بعد از انقلاب اسلامی کار ساخت و احداث آن آغاز شد، اظهار کرد: امیرآباد بهعنوان مولود انقلاب اسلامی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران و نگین درخشان دریای خزر است.
ظرفیت اسمی 7.5 میلیون تنی بندر امیرآباد
وی افزود: با افتتاح فاز دوم توسعه بندر امیرآباد توسط رئیس جمهور در ابتدای سال ۹۶ ظرفیت اسمی این بندر از 5 میلیون و 300 هزار تن به 7.5 میلیون تن رسیده است.
به گفته مدیر منطقه ویژه بندر امیرآباد ظرفیت اسمی بنادر شمالی کشور را در مجموع ۲۳ میلیون تن است.
لزوم تغییر تیپ کالا در حوزه بنادر شمالی
رضوانی با اشاره به محدودیت تنوع کالا در بنادر حوزه خزر بر لزوم تغییر تیپ کالا در این بنادر بهمنظور استفاده از ظرفیتهای این بنادر و افزایش صادرات و واردات تأکید کرد.
۶۷ درصد صادرات بنادر شمالی در بندر امیرآباد
وی به حجم صادرات در بنادر شمالی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ۶۷ درصد صادرات در بنادر شمالی کشور از طریق بندر امیرآباد صورت میپذیرد.
افتتاح پروژه اسکله رورو ریلی تا نیمه اول سال ۹۷
مدیر منطقه ویژه بندر امیرآباد با اشاره به اینکه بندر امیرآباد تنها بندرشمالی متصل به شبکه ریلی است و ۲۰ کیلومتر شبکه راهآهن داخلی دارد، عنوان کرد: اسکله رورو ریلی دربنادرکشورمشابه ندارد.
رضوانی در ادامه از پیشرفت ۹۵ درصدی این پروژه خبر داد و بیان کرد: تا نیمه اول سال ۹۷ این اسکله منحصربهفرد به بهرهبرداری میرسد.
۲۵ هکتار زمین آماده واگذاری برای توسعه گردشگری دریایی
وی رویکرد جدید حاکم در بندر امیرآباد را توسعه صنعت گردشگری دریایی در کنار سایر فعالیتهای اقتصادی دانست و گفت: برای این کار ۲۵ هکتار زمین در انتهای شرقی بندر امیرآباد در نزدیکی میانکاله برای توسعه صنعت گردشگری پیش بینی شده است.
مدیر بندر امیرآباد اضافه کرد:: بهزودی این زمین برای سرمایهگذاری در ساخت مراکز اقامتی و سایر امکانات جهت پذیرش مسافران و گردشگران در اختیار متقاضیان قرار داده میشود.
مدیر منطقه ویژه بندر امیرآباد در پایان متذکر شد: ایجاد مراکز اقامتی و سایر امکانات زیرساختی گردشگری در حاشیه تالاب بینالمللی میانکاله در شرق مازندران بهعنوان یکی از ذخایر زیستکره با تنوع گیاهی و جانوری میتواند جاذب برای توریست داخلی و گردشگری باشد.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه