به گزارش مازند اصناف مریم جمشیدی در حاشیه بازدید از جشنواره توانمندی زنان روستایی در شهرستان جویبار اظهار کرد: توسعه مشاغل خانگی یکی از موضوعاتی بود که در دولت به حد مطلوبی به آن پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه فرهنگ به همراه خود اصالت میآورد افزود: فرهنگ همراه با اصالت است و هیچ تمدنی پایدار نمیماند مگر اینکه پایههای فرهنگی محکمی داشته باشد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: سبک زندگی امروز ما روح ندارد که باعث آشفتگی فکری در درون ما شده است.
این مسئول با اشاره به بیمه 10 هزار زن مازندرانی در سال جاری گفت: با انجام تفاهمنامه با بیمه صندوق روستایی و عشایر در سال 96 بیش از 10 هزار زن مازندرانی زیر چتر بیمه قرار گرفتند.
جمشیدی بیان کرد: تمام زنان و مردانی که تا به امروز زیرپوشش هیچ بیمهای نبودند میتوانند با مراجعه به اولین کارگزار بیمه کشاورزی روستایی و عشایر زیرپوشش این بیمه قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه روستا فرصتی است که دیده نمیشود اظهار کرد: بانوان روستایی میتوانند با حداقل سرمایه با تشکیل صندوق خرد زنان روستایی پس از چند ماه گردش مالی به صندوق توسعه ملی میپیوندند و دو برابر سرمایه صندوق روستایی توسط دولت پرداخت میشود.
مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران افزود: تاکنون بیش از 56 تعاونی زنان در استان مازندران ساماندهی شده است.
این مسئول با اشاره به حمایت دولت در مسئله اشتغال روستایی عنوان کرد: هر بانویی که دارای طرح باشد یا بخواهد طرح خود را توسعه دهد تسهیلات بسیار خوبی از سوی دولت به این مسئله پرداخت میشود.
جمشیدی بیان کرد: در سه سال گذشته بیش از ۵۰۰ نفر به زنان توانمند تسهیلات خود اشتغالی پرداخت شده است.
وی از مرگ هشت زن مازندرانی در شبانهروز براثر سکته قلبی خبر داد و گفت: از هر پنج زن مازندرانی یک نفر به سرطان خاص زنان مبتلا میشود که نشان از وخیم بودن وضعیت سلامت زنان دارد.
مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران خاطرنشان کرد: زنان خانواده باید سبک زندگی سالم را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
این مسئول افزود: زن به عنوان مدیر خانه باید از سلامتی کامل برخوردار باشد تا خانوادهای سالم را تشکیل دهد تا در نهایت جامعهای بانشاط و پر انرژی داشته باشیم.
جمشیدی گفت: مهمترین برنامه فرهنگی در بخش امور بانوان استان در سال 97، آموزش و توسعه مشاغل خانگی است.
بلاغ
ارسال دیدگاه