سالانه ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می شود
رئيس سازمان جهاد کشاورزي مازندران:

سالانه ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می شود

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حجم تولید گوشت مرغ در استان را سالانه بیش از ۲۲۰ هزار تن بیان کرد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف دلاور حیدرپوردر نشست با هیئت سرمایه گذاری ایتالیا در ساری، مازندران را استانی کشاورزی خواند و به بیان جزئیات تولید محصولات کشاورزی در استان پرداخت و گفت: سالانه ۶.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان تولید می شود که این رقم به تفکیک سه میلیون تن میوه ، ۲.۵ میلیون تن مرکبات،  ۱۸۰ هزار تن کیوی و  بیش از ۳۰۰ هزار تن اقلام دیگر را شامل می شود.

وی با بیان اینکه در زمینه تولید گوشت مرغ قابلیت بالایی در استان وجود دارد ،  افزود: بیش از ۲۲۰ هزار تن در سال حجم تولید گوشت مرغ در مازندران  است.

رئیس سازمان کشاورزی مازندران این استان را  بزرگترین تولیدکننده  برنج در کشور نامیدو اظهار داشت : بالغ بر ۱۵۰ هزار تن برنج در مازندران تولید می شود.

حیدرپور  با بیان اینکه مازندران در زمینه تولید گل و درختچه های زینتی در کشور از تولید کنندگان عمده است ، تصریح کرد:  در زمینه احداث گلخانه می توانیم همکاری های خوبی را با کشور ایتالیا داشته باشیم.

وی به تولید بیش از ۵۰۰ هزار تن انواع سبزی در مازندران اشاره کردو افزود:در بازدیدی که از کشور ایتالیا انجام شد تکنولوژی بسته بندی و فرآوری سبزی این کشور به گونه ای است که می توان از این دانش و صنعت در مازندران نیز بهره برد.

 حیدر پور  همکاری در زمینه تولید بذر ونهال را خواستار شد و افزود : تبادل  ژرم پلاسم بین مرکز تحقیقات باغبانی ایتالیا و ایران از  نقاط خوب تعامل   تحقیقاتی بین دو کشور خواهد بود.

رئیس سازمان کشاورزی مازندران در خاتمه سخنانش  همکاری در زمینه شیلات و پرورش آبزیان ، استفاده از ظرفیت های دریا برای پرورش ماهی در قفس و پرورش ماهی خاویاری ، تحقیقات کشاورزی  و باغبانی به همراه انتقال دانش و صنعت بسته بندی را از زمینه های همکاری مشترک با کشور ایتالیا توصیف کرد.

مرجع: مهر


ارسال دیدگاه