به گزارش مازند اصناف محمد اسلامی شامگاه در بازدید از کشتارگاه صنعتی گلوگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیروی کار شهرستان ها انحصارا" فقط مختص آن شهرستان نیستند و می توانند اشتغال زایی متفاوت از شهرستان داشته باشند.
وی افزود: دکل بندی کار بین المللی است که جوانانی از شهرستان گلوگاه در شرق مازندران به این کار مبادرت داشته و تبحر خاصی در ان دارند و باید سازماندهی مناسبی در این بخش انجام شود.
نماینده عالی دولت در استان مازندران با بیان اینکه باید با استفاده از توان تحصیلکرده ها و پیشکسوتان، شرکتی برای دکل بندان تشکیل و سازماندهی مناسب انجام گیرد؛ یادآور شد: دکل بندی برای گلوگاه یک ظرفیت است و باید از این فرصت با استفاده از تشکیل یک شرکت و اعزام افراد به کشورهای دیگر، دکل بندی گلوگاه را به یک برند تبدیل کنیم.
اسلامی گفت: امروز این ظرفیت بالای دکل بندی در گلوگاه وجود دارد اما این افراد اکنون با واسطه کار می کنند و باید با برندسازی کیفیت اشتغال را تغییر و اشتغال دائم ایجاد شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه از حدود ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه استان مازندران، حدود ۱۲۲ میلیارد تومان مربوط به گلوگاه است؛ بیان داشت: این پروژه ها تنوعی از پروژه های زیرساختی، فرهنگی، صنعتی در حوزه شهری و روستایی است که در توسعه تاثیرگذار است.
استاندار مازندران با اشاره به فعالیت کشتارگاه پیشرفته یادآور شد: این شرکا با تلاش بخش خصوصی و دولتی شکل گرفته و ظرفیت خوبی است که اشتغال زایی مناسبی را ایجاد کرده است.
اسلامی افزود: از پیام های مهم این کار و کشتارگاه صنعتی، کیفی شدن و صنعتی شدن است تا سهمی در استان داشته باشند و اکنون با داوم و بقای لازم، سهم خود را در راستای کیفیت و امنیت غذایی افزایش داده است.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری های مختلفی در استان اتفاق می افتد که گاهی برخی به دوام و بقا ختم نمیشود؛ گفت: این سرمایه گذاری در این کشتارگاه، بیانگر اهتمام ویژه این سرمایه گذار برای ماندگاری در این صنعت و تلاش برای توسعه است.
این مسئول استانی ادامه داد: ۳۰ میلیون قطعه کشتار در سال، سهم خوبی برای این کشتارگاه است که می تواند سهم بزرگی را در صنعت استان داشته و سایر کاستی ها و کمبود استان در صنعت طیور را برطرف کند.
استاندار مازندران گفت: سرمایه گذارانی که کالاهای با کیفیت و با دقت کار تولید می کنند باید مورد حمایت باشند تا تولید و اشتغال را پایدار نگه داشته و در اقتصاد و معیشت مردم تاثیرگذار باشند.
اسلامی با اشاره به اینکه زیرساخت های شهرستان گلوگاه مناسب است اما باید چهره محرومیت رفع شود؛ خاطر نشان کرد: این مهم نیازمند همدلی و وحدت مردم و مسئولان است و با توجه به اینکه برای اشتغال زایی روستایی به فرمانداران اختیار کامل داده شده است انتظار داریم تا در توسعه این بخش سهیم باشند.
وی همچنین با اشاره به بیمه تامین اجتماعی روستایی برای کشاورزان و روستاییان گفت: با پیگیری های انجام شده درصد بیمه شدگان استان مازندران از ۲۰ درصد به ۳۵ درصد رسیده و در دو ماه پوشش تامین اجتماعی افزایش یافته است که باید فرهنگ سازی در این بخش بیشتر از قبل شود.
استاندار مازندران اظهار کرد: راه آهن یک زیرساخت برای شهرستان و استان است که باید به فکر منابع باشیم و باید با یک پیوست تامین مالی، پروژه راه آهن را تقویت، ترانزیت را افزایش و مشاغل پشتیبان را ایجاد کرده و در اشتغال تاثیرگذار باشد.
اسلامی با اشاره به مزایای منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد افزود: ظرفیت های خوبی در این بخش وجود دارد و اخیرا" در تفاهم نامه منعقد شده با کره جنوبی آنان حاضر شدند تا ۲.۵ میلیارد دلار در مازندران سرمایه گذاری کنند که مبلغ قابل توجهی است که در بخش صادرات و ترانزیت نفت و دانه های روغنی و گیاهی و خوراکی می توانیم شاهد توسعه فراوان باشیم.
وی گفت: ظرفیت های مختلفی برای توسعه در مازندران وجود دارد که باید با شناخت ظرفیت ها و اولویت ها و با سرلوحه قرار دادن وحدت، همه با هم برای توسعه استان مازندران تلاش کنیم.
مرجع: مهر
ارسال دیدگاه