به گزارش مازند اصناف به نقل از تنکابن24، عبدالرضا معلمی طی گفتوگویی با تأکید بر ضرورت ذخیرهسازی مرکبات بهمنظور تنظیم بازار و حمایت از کشاورزان، اظهار کرد: علیرغم قول مساعد مسئولان شهرستان تنکابن بهویژه ریاست سازمان تعاون مصرف روستایی و نماینده مردم منطقه در خانه ملت در نشست دفتر شورای اسلامی بخش نشتا جهت ذخیرهسازی حدود 4 هزار تن مرکبات توسط اتحادیه شرکت تعاونیها و 5 هزار تن توسط سورتینگداران، اما سهمیه ذخیرهسازی شهرستان تنکابن فقط 700 تن اعلام شد.
وی افزود: با توجه به اینکه تنکابن دارای سه بخش مرکباتخیز است، این میزان ذخیرهسازی دردی از کشاورزان تنکابنی درمان نکرده و با عنایت به اینکه در سال جاری با لطف خدا و زحمت و تلاش کشاورزان میزان تولید محصول افزایش پیدا کرده، اما خبری از حمایت دولتمردان چه در خرید تضمینی و چه برای ذخیرهسازی و صادرات محصول از کشاورزان نیست.
مسئول کمیته کشاورزی و منابع طبیعی شورای اسلامی بخش نشتا ادامه داد: سیاست نادرست متولیان امر و بیتفاوتی آنان باعث شده تا عرصه بر کشاورزان تنگشده و انگیزه تولید محصول را از دست دادهاند و اتحادیه باکمال سربلندی اعلام میکند که سهم ذخیرهسازی برای شرکتهای تابعه در هر دهستان بین 25 تا 30 تن بوده و این یعنی سهم هر کشاورز یک کیلو بوده و این کار تنها به تمسخر گرفتن کشاورزان است.
این مسئول اضافه کرد: این در حالیست که مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران از مرکز صداوسیما اعلام کرد که تا تاریخ 26 دیماه سال جاری به میزان 23 هزار تن مرکبات خریداری شده و در استانهای دیگر توزیع میشود؛ اما تاکنون از غرب مازندران هیچ خریدی نشده و حتماً این میزان خرید از شرق مازندران انجام شده است.
معلمی خاطرنشان کرد: عنقریب است که کشاورزان در پی اعمال این سیاستهای نادرست متولیان امر، به خیل عظیم بیکاران کشور بپیوندند و گویا دولتمردان نیز از این موضوع رنجیدهخاطر نمیشوند زیرا رویه آنان در اعمال سیاستهای بخش کشاورزی چنین امری را به ذهن متبادر میکند.
وی با اشاره به گرانی نهادههای کشاورزی، دستمزد و هزینه تولید، متذکر شد: چرا دولتمردان همزمان با برداشت محصول، خود را به خوابزده و اینگونه کمر به نابودی کشاورزان بستهاند؟! این موضوع باید توسط دلسوزان نظام پیگیری شود.
عضو شورای بخش نشتا در پایان از استاندار و رئیس سازمان تعاون روستایی مازندران خواست تا نسبت به افزایش سهمیه ذخیرهسازی مرکبات تنکابن واکنش درست نشان دهند تا شاید انگیزه ازدسترفته کشاورزان جهت کار و تولید، به وجود نیمهجان آنان برگردد.
/*
ارسال دیدگاه