به گزارش مازند اصناف؛ سلیمان حاتمنژاد طی گفتوگویی اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون، 15 هزار و 750 تن شیر، یکهزار و 400 تن گوشت قرمز و 11 هزار و 300 تن گوشت سفید در شهرستان جویبار تولید شده است.
وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار در جامعه با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت شهرستان جویبار درزمینهٔ تولیدات دامی و طیور بالاست بهطوریکه این شهرستان دارای دو هزار و 750 بهرهبردار درزمینهٔ دام و طیور است.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار خاطرنشان کرد: جویبار دارای 167 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 17 هزار و 918 تن که 9 درصد سهمبری را در مقایسه با استان به خود اختصاص داده است.
حاتمنژاد تصریح کرد: این شهرستان، 352 هزار واحد دامی با تولید سالانه دو هزار و 124 تن گوشت قرمز و 23 هزار و 626 تن شیر خام، چهار درصد تولید استان را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار در پایان اذعان کرد: 3 هزار و 665 نفر بهطور مستقیم در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه