فعالیت 167 واحد مرغداری گوشتی در جویبار/ سهم 9 درصدی جویبار در مازندران
اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

فعالیت 167 واحد مرغداری گوشتی در جویبار/ سهم 9 درصدی جویبار در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: جویبار دارای 167 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 17 هزار و 918 تن که 9 درصد سهم&zwnj;بری را در مقایسه با استان به خود اختصاص داده است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ سلیمان حاتم‌نژاد طی گفت‌وگویی اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون، 15 هزار و 750 تن شیر، یک‌هزار و 400 تن گوشت قرمز و 11 هزار و 300 تن گوشت سفید در شهرستان جویبار تولید شده است.

 
وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار در جامعه با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت شهرستان جویبار درزمینهٔ تولیدات دامی و طیور بالاست به‌طوری‌که این شهرستان دارای دو هزار و 750 بهره‌بردار درزمینهٔ دام و طیور است.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار خاطرنشان کرد: جویبار دارای 167 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 17 هزار و 918 تن که 9 درصد سهم‌بری را در مقایسه با استان به خود اختصاص داده است.

حاتم‌نژاد تصریح کرد: این شهرستان، 352 هزار واحد دامی با تولید سالانه دو هزار و 124 تن گوشت قرمز و 23 هزار و 626 تن شیر خام، چهار درصد تولید استان را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار در پایان اذعان کرد: 3 هزار و 665 نفر به‌طور مستقیم در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند.

 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه