به گزارش مازند اصناف سید احمد طاهری طی گفتوگویی اعلام کرد: سالانه 562 تن قارچ خوراکی در 16 واحد تولید قارچ خانگی و یک واحد صنعتی شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
وی افزود: قارچهای خوراكي بهویژه قارچ تازه حاوي مقادير فراوان پروتئين مورد نياز بدن بوده كه از اين نظر ميزان پروتئين آن دو برابر پروتئين اغلب سبزيجات و ساير حبوبات است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل به مصرفکنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نياز خود را از مراكز معتبر و بهصورت بستهبندیهای بهداشتي تهيه کنند.
طاهری در پایان از برگزاری کارگاههای آموزشی تئوری و عملی برای علاقهمندان پرورش قارچ این شهرستان خبر داد و اظهار امیدواری کرد: با بهرهمندی فراگیران از نحوه درست پرورش قارچ، شاهد تولید در مقیاس بالاتر، اشتغالزایی در این زمینه و رشد اقتصادی باشیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه