به گزارش مازند اصناف اسماعیل حسنزاده طی گفتوگویی با اشاره به اینکه نان از اهمیت بالایی در سبد غذایی خانوارها برخوردار است گفت: بازرسی متداول در افزایش کیفیت نان مؤثر است.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ساری از تشدید بازرسیهای صورت گرفته از نانواییهای این شهرستان خبر داد و گفت: کیفیت آرد مصرفی در پخت نان باید استانداردهای لازم را داشته باشد.
وی بابیان اینکه نان زمانی کیفیت لازم را دارد که مواردی چون رعایت زمان قرنطینه و خواب آرد در کارخانه قبل از تحویل به نانواییها، مرغوبیت و استاندارد بودن نوع نمک مصرفی لحاظ شود، افزود: تعداد نانواییهای فعال در شهرستان ساری 417 واحد شهری و 306 واحد روستایی است.
وی با اشاره به انجام 79 مورد گشت مشترک از واحدهای نانوایی گفت: طی این بازرسیها 17 پرونده به ارزش 40 میلیون ریال تشکیلشده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه