تنها قیمت نه؛ کیفیت نان را هم بالا ببرید
به بهانه افزايش چندباره قيمت نان

تنها قیمت نه؛ کیفیت نان را هم بالا ببرید

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">برای چندمین بار قیمت نان افزایش یافت اما تغییری در کیفیت نان در تمام این سال&zwnj;ها صورت نگرفت و مردم همچنان نان&zwnj;های بی کیفیت را مصرف می&zwnj;کنند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف پس از گذشت سه سال نانوایان خواستار افزایش قیمت نان بودند مکرر با درخواست‌های آن‌ها مخالفت می‌شد، سرانجام موفق به جلب نظر دولت در این باره شدند و مجوز افزایش ۱۵ درصد قیمت نان را کسب کردند.

از آغاز فاز نخست هدفمندی یارانه‌ها تا کنون، قیمت نان چند بار اصلاح شده، اما کیفیت آن تغییری نکرده است.

کیفیتی که از دیرباز مصرف کنندگان همیشه نسبت به آن معترض بودند و گلایه داشتند، این عدم کیفیت حتی با هدفمندی نیز اصلاح نشد و همان روند سابق ادامه داشت و همچنان مصرف کنندگان با نان‌های نیم سوخته، خمیر و بدون کیفیت مواجه بودند و تنها باید هزینه بیشتری برای خرید نان صرف می‌کردند.

پس از مدتی طرح آزادپز به اجرا گذاشته شد تا شاید شرایط تغییر کند که با توجه به قیمت بالای آن در مناطق پایین شهر مورد استقبال قرار نگرفت.

مقوله کیفیت نان به همین جا ختم نشد و چندی پیش وزیر بهداشت از مصرف سه برابری نمک و کیفیت نان انتقاد کرد که سلامت مردم با این روش پخت نان به خطر می‌افتد.

اما در مقابل قاسم زراعت‌کار رئیس اتحادیه نانوایان تهران، تقصیر را به گردن کارخانجات آردسازی انداخت و گفت: در برخی استان‌ها نانوا‌ها به دلیل کیفیت بد آرد ناچار به استفاده بیشتر از نمک در پخت نان هستند.

وی افزود: نظارت آنچنانی بر کارخانجات آرد صورت نمی‌گیرد، گفت: کارخانجات، مغز گندم را جدا کرده از آن نوول می‌کشند و بعد با اضافه کردن آنزیم آردسازی می‌کنند.

اما در این میان وزیر جهادکشاورزی که تا چندی ریاست کارگروه نظارت بر گندم، آرد و نان بود مدعی شد؛ مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می‌کنند و نمک هم نمی‌زنند.

اکنون که در کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان تغییراتی از سوی دولت انجام شده و ریاست آن به وزیر صنعت رسیده و از طرفی قیمت نان نیز افزایش یافته، باید دید آیا تغییر در کیفیت نان‌ها صورت می‌گیرد و مصرف کنندگان به این خواسته به حق خود می‌رسند یا این روند ادامه خواهد داشت./میزان



ارسال دیدگاه