تولید و عرضه 8 هزار و 430 تن گوشت سفید در قائم‌شهر
اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

تولید و عرضه 8 هزار و 430 تن گوشت سفید در قائم‌شهر

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">سرپرست مديریت جهاد كشاورزي شهرستان قائم&zwnj;شهر از تولید و عرضه هشت هزار و 430 تن گوشت سفید آماده طبخ، طی هفت ماه نخست سال&zwnj;جاری در این شهرستان خبر داد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ علی شعبانی طی گفت‌وگویی عنوان کرد: هفت ماه نخست سال‌جاری، 4 میلیون و 929 هزار و 520 قطعه جوجه در سالن‌های مرغداری شهرستان قائم‌شهر جوجه ریزی شد.

 

وی افزود: از این تعداد جوجه ریزی در 227 واحد مرغداری این شهرستان، هشت هزار و 430 تن گوشت سفید به ارزش 458 میلیارد و 700 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

 

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم‌شهر به پرورش‌دهندگان جوجه گوشتی توصیه کرد: برای درخواست جوجه‌ ریزی در واحدهای مرغداری خود، در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) ثبت‌نام کنند.

 

 شعبانی در پایان اذعان کرد: شهرستان قائم‌شهر دارای 172 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 3 میلیون و 106 هزار و 160 قطعه در هر دوره با تولید 28 هزار و 329 تن گوشت سفید آماده طبخ در سال و دارای رتبه چهارم استانی است.


انتهای پیام/


ارسال دیدگاه