به گزارش مازند اصناف سید شبر موسوی طی گفتوگویی اظهار کرد: سالانه 9 هزار و 578 تن گوشت سفید در شهرستان میاندورود تولید میشود.
وی افزود: شهرستان میاندورود دارای 68 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 5 میلیون و 84 هزار قطعه است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود تولید جوجه یکروزه در این شهرستان را سالانه 11 میلیون و 491 هزار و 478 قطعه عنوان و اظهار کرد:
12 مزرعه با ظرفیت 331 هزار و 500 قطعه مرغ مادر گوشتی با تولید 212 تن تخممرغ در این شهرستان وجود دارد.
موسوی ضمن اشاره به مزایای گوشت سفید خاطرنشان کرد: گوشت مرغ یکی از مهمترین مواد غذایی محسوب میشود که سرشار از پروتئینهای مختلف است که جایگزین سالم و مناسبی برای گوشت قرمز است.
وی یادآور شد: بر اساس مطالعات انجام شده غذاهایی مانند گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند؛ میتوانند از بیماریهای مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود در پایان اذعان کرد: اکثر افرادی که گیاهخوار نیستند، ادعا میکنند مرغ جزء اصلی غذاهای روزانه آنها است و از مهمترین مواد غذایی است که سرشار از پروتئینهای مختلف میباشد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه