تولید سالانه 9 هزار و 578 تن گوشت سفید در میاندورود / فعالیت 68 واحد مرغداری گوشتی
اختصاصي/مدير جهاد کشاورزي مياندورود خبر داد

تولید سالانه 9 هزار و 578 تن گوشت سفید در میاندورود / فعالیت 68 واحد مرغداری گوشتی

<p><span style="font-size: larger;">مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از تولید سالانه 9 هزار و 578 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف سید شبر موسوی طی گفت‌وگویی اظهار کرد: سالانه 9 هزار و 578 تن گوشت سفید در شهرستان میاندورود تولید می‌شود.

 

وی افزود: شهرستان میاندورود دارای 68 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 5 میلیون و 84 هزار قطعه‌ است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود تولید جوجه یک‌روزه در این شهرستان را سالانه 11 میلیون و 491 هزار و 478 قطعه عنوان و اظهار کرد:
  12 مزرعه با ظرفیت 331 هزار و 500 قطعه مرغ مادر گوشتی با تولید 212 تن تخم‌مرغ در این شهرستان وجود دارد.

 

موسوی ضمن اشاره به مزایای گوشت سفید خاطرنشان کرد: گوشت مرغ یکی از مهم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود که سرشار از پروتئین‌های مختلف است که جایگزین سالم و مناسبی برای گوشت قرمز است.

 

وی یادآور شد: بر اساس مطالعات انجام شده غذاهایی مانند گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند؛ می‌توانند از بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود در پایان اذعان کرد: اکثر افرادی که گیاه‌خوار نیستند، ادعا می‌کنند مرغ جزء اصلی غذاهای روزانه آن‌ها است و از مهم‌ترین مواد غذایی است که سرشار از پروتئین‌های مختلف می‌باشد.

 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه