بيش از 3 هزار تن گوشت و 35 هزار تن شير در آمل تولید شد
در 6 ماه نخست سال 96

بيش از 3 هزار تن گوشت و 35 هزار تن شير در آمل تولید شد

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از توليد بيش از 3 هزار و 600 تن گوشت قرمز و 35 هزار تن شير در 6 ماهه نخست سال 96 در آمل خبر داد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف سيدحسين اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر هراز اظهار کرد: شهرستان آمل دارای 85 واحد دامداری صنعتی و پيشرفته با تعداد 2 هزار رأس گاو شيری و تعداد 3 هزار و  700 رأس گاو و گوساله نر گوشتی در مناطق دشت و كوهستانی اين شهرستان است كه در عرصه توليد گوشت قرمز، توليد و توزيع شير در سطح شهرستان و استان سهم بسزایی دارد.

 

وی ادامه داد: با فعاليت اين واحدهای دامی صنعتی برای 195 نفر ايجاد اشتغال مستقيم و برای یک هزار 840 نفر شغل غيرمستقيم ايجاد می‌شود.

 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به تلاش و كوشش صاحبان اين واحدهای توليدی و مديريت صحيح همراه با رعايت اصول بهداشت و حفظ جايگاه دام و بهره‌برداری و بهره‌وری مناسب، اظهار کرد: در 6 ماهه نخست سال 96 بيش از 3 هزار و 600 تن گوشت و 35 هزار تن شير توليد و روانه بازار مصرف و شركت‌های فرآوری تحويل شد.



ارسال دیدگاه