به گزارش مازند اصناف به نقل از مشهدسر، 820 تن گوشت سفید به ارزش بیش از 53 میلیارد ریال طی سه ماه گذشته در بابلسر تولید و روانه بازار مصرف شد.
حسن رزاقی مدیر جهاد کشاورزی بابلسر طی گفتوگویی با بیان اینکه از خردادماه امسال تاکنون بیش از 455 هزار قطعه جوجهریزی در سالنهای مرغداری شهرستان بابلسر پرورش داده شد، اظهار کرد: این تعداد جوجهریزی، در 21 واحد مرغداری این شهرستان انجام شد.
وی با اشاره به ظرفیت تولید 2 میلیون و 225 هزار قطعه مرغ گوشتی در 119 واحد مرغداری بابلسر، افزود: 16 واحد مرغداری مرغ مادر با ظرفیت 49 هزار و 900 قطعه، دو واحد مرغداری مرغ تخمگذار با ظرفیت 75 هزار قطعه و یک کارخانه جوجه کشی با 22 دستگاه در حال حاضر در بابلسر فعال هستند.
رزاقی در پایان گفت: واحدهای مرغداری بابلسر در تولید جوجه یک روزه رتبه سوم مازندران را دارا هستند.
ارسال دیدگاه