تولید 820 تن گوشت سفید در بابلسر

تولید 820 تن گوشت سفید در بابلسر

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;<br /> 820 تن گوشت سفید طی سه ماه اخیر در بابلسر تولید و روانه بازار مصرف شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از مشهدسر، 820 تن گوشت سفید به ارزش بیش از  53 میلیارد ریال طی سه ماه گذشته در بابلسر تولید و روانه بازار مصرف شد.


حسن رزاقی مدیر جهاد کشاورزی بابلسر طی گفت‌وگویی با بیان اینکه از خردادماه امسال تاکنون بیش از 455 هزار قطعه جوجه‎ریزی در سالن‎های مرغداری‌ شهرستان بابلسر پرورش داده شد، اظهار کرد: این تعداد جوجه‎ریزی، در 21 واحد مرغداری این شهرستان انجام شد.


وی با اشاره به ظرفیت تولید 2 میلیون و 225 هزار قطعه مرغ گوشتی در 119 واحد مرغداری بابلسر، افزود: 16 واحد مرغداری مرغ مادر با ظرفیت 49 هزار و 900 قطعه، دو واحد مرغداری مرغ تخمگذار با ظرفیت 75 هزار قطعه و یک کارخانه جوجه کشی با 22 دستگاه در حال حاضر در بابلسر فعال هستند.


رزاقی در پایان گفت: واحدهای مرغداری بابلسر در تولید جوجه یک روزه رتبه سوم مازندران را دارا هستند.


ارسال دیدگاه