کیفیت اینترنت افزایش می‌یابد

کیفیت اینترنت افزایش می‌یابد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از حذف واسطه از ارتباط بین&zwnj;الملل ایران با ۱۷۰ اپراتور ارتباطی و محتوایی دنیا از آخر همین هفته خبر و وعده داد که بر اثر این اقدام کیفیت اینترنت تحویلی به اپراتورهای ایرانی بهبود می&zwnj;یابد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف محمدجواد آذری جهرمی، معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد: از روز پنج‌شنبه ارتباطات بین‌الملل ایران با بیش از 170 اپراتور ارتباطی و محتوایی دنیا با حذف واسطه‌های متعدد به صورت مستقیم برقرار خواهد شد.

وی تأکید کرد: اثرات این کار بهبود جدی کیفیت اینترنتی تحویلی زیرساخت به اپراتورهای ایرانی و نیز بهبود کیفیت سرویس‌های ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات در سایر کشورهای دنیا خواهد بود.

مدیرعامل زیرساخت گفت: می‌توان امیدوار بود که شرایط برای کسب و کارهای سرویس‌های ایرانی در خارج از مرزهای کشور فراهم شود.

آذری جهرمی تأکید کرد: این مهم بر اساس سند الزامات توسعه شبکه ملی اطلاعات و بازطراحی شبکه ارتباطات بین‌الملل ایران و اصلاح مدل‌های مسیریابی سابق و عقد تفاهم بین‌المللی متعدد است.



ارسال دیدگاه