به گزارش مازند اصناف قیمت انواع میوه و تره بار در مقایسه با هفته های اخیر در بیشتر اقلام با ثبات نسبی همراه بود و تنها نرخ پیاز افزایش چشمگیری داشته است.
علی رغم وعده مسئولان مبنی بر کاهش قیمت پیاز، همچنان نرخ این محصول در بازار می تازد به طوریکه اشک مردم را در آورده است.
گزارش های میدانی حاکی از آن است که در مغازه های سطح شهر هر کیلو سیب گلاب با نرخ 4 تا 8 هزارتومان،شلیل شبرنگ 7 تا 9 هزارتومان،گیلاس 10 تا 13 هزار تومان،انگور یاقوتی 8 تا 10 هزار تومان،زردآلو 6 تا 8 هزار تومان،آلبالو 5 تا 6 هزار تومان،پیاز 4 تا 4 هزار و 500 تومان،خیار 2 تا 3 هزار تومان و سیب زمینی 2 تا 2 هزارو 800 تومان به فروش می رسد.
حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به آخرین وضعیت بازار میوه و تره بار اظهار داشت: در حال حاضر نرخ هر کیلو انبه11 هزار تومان،انگور یاقوتی 5 هزار و 500 تومان،آلوشابلون 3هزارو500 تومان،توت فرنگی 14 هزار تومان،آلبالو4 تا 5 هزار و 500 و آناناس کارتنی 60 هزارتومان است.
وی نرخ هر کیلو خیار بوته ای را هزار تا 2 هزار و 500 تومان اعلام کرد و افزود: همچنین نرخ هر کیلو خیار گلخانه هزار تا 2 هزار تومان،زردآلو 2 تا 6 هزار تومان،سیب گلاب 2 تا 5 هزار تومان،شلیل 3 هزار و 500 تا 5 هزار تومان و شبرنگ 3 تا 4 هزار و 500 تومان است.
مهاجران با اشاره به نرخ سایر میوه های تابستانه گفت: هر کیلو گلابی بیروتی با نرخ 2 تا 9 هزارتومان،گیلاس رسمی 5 هزار تومان،گیلاس تکدانه 14 هزار تومان ،موز 3 هزار و 500 تا 4 هزار تومان و هلو 800 تا 5 هزار تومان در میدان به فروش می رسد.
رئیس اتحادیه میوه و سبزی ادامه داد: نرخ هر کیلو هندوانه 400 تا 600 تومان،طالبی 700 تا 2 هزار تومان و خربزه 2 هزارتومان است.
وی نرخ هر کیلو گوجه فرنگی را هزار و 500 تا 2 هزار تومان اعلام کرد و اضافه کرد: همچنین قیمت هر کیلو سیب زمینی هزار و 200 تا هزار و 600 تومان،پیاز 3 تا 3 هزار و 500 و سیر تازه 11 هزارتومان است.
مهاجران با اشاره به وضعیت نرخ پیاز طی روزهای آتی در بازار بیان کرد: تا پنج روز آینده قیمت هر کیلو پیاز به 2 هزار تومان خواهد رسید و اوایل شهریور ماه با رسیدن پیاز آذربایجان نرخ به کمتر از هزار تومان خواهد رسید.
به گفته وی نرخ هر کیلو سبزی جور(پلو،آش،قورمه) هزار تا هزار و 800 تومان و سبزی خوردن هزار و 500 تا 2 هزار و 200 تومان است.
ارسال دیدگاه