سید محمد جعفری در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: نانی که سبوس گندم آن گرفته شده است، بزرگترین آسیب را به سلامتی جامعه و به خصوص فرزندان میزند.
وی با بیان این مطلب افزود: در جریان سبوسگیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته میشود که به سفیدی بیشتر نان میانجامد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار کرد: استفاده از نانهای سفید بیماریهای مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود میآورد.
جعفری در خصوص مضرات استفاده از نان سفید عنوان کرد: در نان بدون سبوس، فسفر، منیزیم، سلیس و ویتامین E موجود نمیباشد.
وی تصریح کرد: متاسفانه با وجود ضررهایی که نان سفید دارد، اما بهخاطر ظاهرش مورد پسند و مقبولیت مصرف کننده قرار میگیرد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو در پایان با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگسازی برای سلامت جسمی و روحی خانوادهها، اذعان کرد: صدا و سیما یک رسالت سنگین و مهمی جهت اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد؛ چرا که یک مصرف کننده یا به مضرات نان سفید برای بدن بی توجه است و یا از آسیبهایی که به زودی به سراغش خواهد آمد، بی خبر است.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه