logo

کد خبر : 24468
تاریخ خبر : 1396/04/22
 هشدار مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو در خصوص مصرف نان سفید
اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

هشدار مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو در خصوص مصرف نان سفید

<p><span style="font-size: larger;">استفاده از نان&zwnj;های سفید بیماری&zwnj;های مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود می&zwnj;آورد.<br /> </span></p>

سید محمد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: نانی که سبوس گندم آن گرفته شده است، بزرگ‌ترین آسیب را به سلامتی جامعه و به خصوص فرزندان می‌زند.

وی با بیان این مطلب افزود: در جریان سبوس‌گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می‌شود که به سفیدی بیشتر نان می‌انجامد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار کرد: استفاده از نان‌های سفید بیماری‌های مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود می‌آورد.

 جعفری در خصوص مضرات استفاده از نان سفید عنوان کرد: در نان بدون سبوس، فسفر، منیزیم، سلیس و ویتامین E موجود نمی‌باشد.

وی تصریح کرد: متاسفانه با وجود ضررهایی که نان سفید دارد، اما به‌خاطر ظاهرش مورد پسند و مقبولیت مصرف کننده قرار می‌گیرد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو در پایان با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگ‌سازی برای سلامت جسمی و روحی خانواده‌ها، اذعان کرد: صدا و سیما یک رسالت سنگین و مهمی جهت اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد؛ چرا که یک مصرف کننده یا به مضرات نان سفید برای بدن بی توجه است و یا از آسیب‌هایی که به زودی به سراغش خواهد آمد، بی خبر است.

 

پایان پیام/