عبدالرحیم قاسمی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت:در حال حاضر، شاهد ثبات قیمتی در بازار گوشت استان هستیم و هیچگونه افزایش قیمت در بازار نداریم.
وی افزود: هیچ نگرانی از بابت مصرف گوشت قرمز، جگر و سایر آلایشهای خوراکی وجود ندارد و شهروندان مرکز استان با خیالی آسوده، گوشت مورد نیاز خود را از قصابیها و فروشگاههای معتبر تهیه کنند.
رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران تصریح کرد: خرید و مصرف گوشت و آلایشهای خوراکی دام شامل: جگر، دل و قلوه ممهور به مهر دامپزشکی، بهدلیل حفظ شرایط بهداشتی در کشتارگاه صنعتی دام، متضمن سلامتی و بیمه در برابر تب کریمه کنگو میباشد.
قاسمی در پایان با بیان اینکه شهروندان هیچ دغدغهای نداشته باشند و با خیالی آسوده، گوشت مصرفی خود را از قصابیها و فروشگاههای مجاز تهیه کنند؛ تأکید کرد: دامها پس از ذبح، 24 ساعت در سردخانه نگهداری و پس از آن، بار میکروبی احتمالی آن به صفر رسیده و آماده طبخ است.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه