logo

کد خبر : 24083
تاریخ خبر : 1396/04/01
خریداران، هیچ نگرانی از بابت خرید گوشت، جگر و قلوه نداشته باشند
اختصاصي/رئيس اتحاديه قصابان ساري:

خریداران، هیچ نگرانی از بابت خرید گوشت، جگر و قلوه نداشته باشند

<p><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران گفت: </span><span style="font-size: larger;">هیچ نگرانی از بابت مصرف گوشت قرمز، جگر و سایر آلایش&zwnj;های خوراکی&nbsp; وجود ندارد و شهروندان مرکز استان با خیالی آسوده، گوشت مورد نیاز خود را از قصابی&zwnj;ها و فروشگاه&zwnj;های معتبر تهیه کنند.</span></p>

عبدالرحیم قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت:در حال حاضر، شاهد ثبات قیمتی در بازار گوشت استان هستیم و هیچ‌گونه افزایش قیمت در بازار نداریم.

وی افزود: هیچ نگرانی از بابت مصرف گوشت قرمز، جگر و سایر آلایش‌های خوراکی  وجود ندارد و شهروندان مرکز استان با خیالی آسوده، گوشت مورد نیاز خود را از قصابی‌ها و فروشگاه‌های معتبر تهیه کنند.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران تصریح کرد: خرید و مصرف گوشت و آلایش‌های خوراکی دام شامل: جگر، دل و قلوه ممهور به مهر دامپزشکی، به‌دلیل حفظ شرایط بهداشتی در کشتارگاه صنعتی دام، متضمن سلامتی و بیمه در برابر تب کریمه کنگو می‌باشد.

قاسمی در پایان با بیان اینکه شهروندان هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند و با خیالی آسوده، گوشت مصرفی خود را از قصابی‌ها و فروشگاه‌های مجاز تهیه کنند؛  تأکید کرد: دام‌ها پس از ذبح، 24 ساعت در سردخانه نگهداری و پس از آن، بار میکروبی احتمالی آن به صفر رسیده و آماده طبخ است.

 

پایان پیام/