به گزارش مازند اصناف؛ خانه کارگر مازندران مدتی است که برخلاف ادعای رئیس آن تبدیل به مکانی برای رای آوریهای انتخاباتی شده است، مکانی که نه تنها دریابیگی از آن برای رای آوری خودش در شواری شهر بهره برده، بلکه امروز نیز دستاویزی برای سهم خواهی از دولت با حمایت از روحانی شده است.
دریابیگی چندی پیش اعلام کرده بود که خانه کارگر به هیچ وجه از هیچ حزب، جناح و شخصی حمایت نمیکند.
وی تشکیلات کارگری را مامور به پیگیری منافع صنفی دانست و گفت: به هیچ وجه خانه کارگر و تشکیلات کارگری از گروه، فرد یا جناحی در انتخابات حمایت نمیکند و فقط در عمل به فرمان رهبری حضور حداکثری با انتخابی آگاه در انتخابات خواهد داشت.
این درحالی است که در بنرهای تبلیغی، خانه کارگر از دولت تدبیر و امید عملا حمایت کرده است و این بر خلاف ادعای دریابیگی در مصاحبه با یکی از رسانهها در هفته کارگر است. جالب اینجا است که این شخص، نظر و رای سیاسی خود را در جامعه بازنشستگی نیز اعمال میکند و این جامعه را حامی روحانی میداند.
نکته قابل تامل این است که در بنرهای تبلیغی خانه کارگر برای روحانی، حرف از عدالت اجتماعی زده میشود درصورتیکه دریابیگی چندی پیش احتساب حقوق کارگران توسط دولت را نابرابری اجتماعی و عدم رعایت عدالت در جمهوری اسلامی دانسته بود.
وی چندی پیش هدف از اجرای اصل 44 را تقسیم عادلانه ثروت در بین مردم ارزیابی کرده بود و گفت: متاسفانه امروز خصوصی سازی معضلی برای اقتصاد کشور شده و از هدف اصلی خود فاصله گرفته است.
رئیس خانه کارگر مازندران با بیان اینکه 90 درصد کارگران مازندران قراردادی هستند و دستمزد حداقلی دارند، اظهار کرد: از دولت جمهوری اسلامی خواستار برقراری عدالت در بین کارگران هستیم تا کمی از مشکلات آنان کاهش یابد.
حال چگونه خانه کارگر مازندران یا به طور صحیح شخص دریابیگی به عدالت اجتماعی آن هم در چند ماه مانده به انتحابات دست پیدا کرده که دولت تدبیر و امید را مجری عدالت اجتماعی میداند؟ چه شد که دریابیگی از مواضع خود کوتاه آمد؟
وی با استفاده از نام خانه کارگر مدام در حال فریاد زدن از حقوق کارگران است، اما فعالیتهای وی تاکنون منجر به توقف یا کاهش اخراج کارگران در واحدهای تولیدی نشده است. خانه کارگر محلی برای حل مشکلات کارگران است، اما در هر دوره از انتخابات شاهد جانبداریهای سیاسی از این تشکل هستیم.
دریابیگی نیز همچون دولتمردان تدبیر و امید مشکلات پیش روی کشور را در مدیریت دولت گذشته میداند. دریابیگی در هفته کارگر در گفت و گو با بلاغ گفت: به جای آن که یارانه در اختیار تولید و اشتغال قرار گیرد، از سفره مردم سردرآورد که بر تشدید اوضاع وخیم اقتصادی تاثیرگذار بود و تورم را به 50 درصد رساند.
اما جالب است که در بخشی دیگری از مصاحبه وی با رسانه ها، به این نکته بر میخوریم که او از دولت تدبیر و امید به خاطر عدم پرداخت سهم تولید از محل هدفمندی یارانهها به شدت انتقاد کرده است.
رئیس خانه کارگر مازندران با بیان اینکه قرار بود 30 درصد از درآمد حاصل محل هدفمندی یارانهها را به تولید اختصاص دهند، اظهار کرد: تاکنون یک ریال از درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها به تولید اختصاص نیافته است.
چگونه فردی که به این میزان از مشکلات و نابرابری اجتماعی کارگران اطلاع دارد دست از سخنان خود برداشته و از دولتی که به اعتراف عموم مردم کارنامه ناموفقی در حوزه اقتصادی دارد، به عنوان ادامه دهنده عدالت اجتماعی سخن میگوید؟.
آیا وی نقش چوب دو سر طلا را بازی میکند که قصد دارد با سخنان آتشین علاوه بر اینکه نظر کارگران را جلب میکند، بتواند در زمان مناسب با حمایت از دولت وقت جایگاه سیاسی خودش را نیز حفظ کند؟.
به گزارش گروه خبرنگار ما، باید قضاوت را بر عهده مردم گذاشت تا به این نتیجه برسند خانه کارگر به تشکل سیاسی تبدیل شده یا همچنان بر موضع اصلی خود استوار است.
بلاغ
ارسال دیدگاه