واردات 800 هزار تن برنج توسط دولت/ رتبه نخست بابلسر در تولید توت‌فرنگی در مازندران
رئيس سازمان جهاد کشاورزي مازندران خبر داد

واردات 800 هزار تن برنج توسط دولت/ رتبه نخست بابلسر در تولید توت‌فرنگی در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مازندران دومین تولیدکننده توت فرنگی بعد از کردستان است، گفت: بابلسر رتبه نخست در تولید توت فرنگی در سطح استان را دارد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف دلاور حیدرپور در مراسم برداشت توت فرنگی در روستای تازه‌آباد بخش مرکزی شهرستان بابلسر با بیان اینکه کشاورزان با تولید مواد غذایی در کشور نقش ارزنده‌ای را به عهده دارند به خودکفایی تولید گندم در کشور اشاره و اظهار کرد: یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی است که خوشبختانه با استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با کمک دولت توانستیم در سال 95 در بخش گندم خودکفا شویم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 8.5 میلیون تن ذخیره گندم در کشور داریم، افزود: امسال حدود یک میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی کشاورزان در گذشته کاهش قیمت خرید برنج بود، تصریح کرد: در حالی که کشاورزان ما خود تولید کننده برنج بودند اما برنج را از کشورهای دیگر وارد و برنج کشاورزان ما را با قیمت پایین خریداری می‌کردند که دولت در سال 93 توانست با قیمت توافقی برنج را از کشاورزان خریداری کند.

حیدرپور خاطرنشان کرد: چون تولیدات کشور ما جوابگوی نیاز مردم کشور نبود، در سال گذشته دولت برای تنظیم بازار 800 هزار تن برنج وارد کشور کرد که می‌طلبد کشاورزان میزان تولید برنج خود را افزایش دهند.

وی از پرداخت یک‌هزار و 140 میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی به شالیکاران مازندران خبر داد و اضافه کرد: اقتصاد مازندران وابسته به کشاورزی است و لازم است که در صنایع تبدیلی اقدامات جدی صورت گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مازندران دومین تولیدکننده توت فرنگی بعد از استان کردستان است، گفت: بابلسر رتبه نخست در تولید توت فرنگی در سطح استان را دارد و در بحث تولید توت فرنگی باید زمینه‌ای فراهم شود تا تولید کننده دغدغه تولید نداشته باشد و بتواند به راحتی  دستاورد خود را به بازار بین‌المللی عرضه کند.

حیدرپور در پایان با اشاره به وجود 300 میلیارد ریال اعتبار در بانک کشاورزی، بیان کرد: کشاورزانی که می‌خواهند در زمینه آبیاری تحت فشار و قطره‌ای فعالیت کنند می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

 

بلاغ


ارسال دیدگاه