صید 2 هزار و 282 تن ماهی‌ استخوانی تا 20 فروردین در مازندران
معاون شيلات مازندران اعلام کرد

صید 2 هزار و 282 تن ماهی‌ استخوانی تا 20 فروردین در مازندران

<p><span style="font-size: larger;">معاون صید و بنادر ماهی&zwnj;گیری شیلات مازندران گفت: از آغاز صید ماهی&zwnj;های استخوانی تا 20 فروردین ماه امسال مجموع صید 2 هزار و 282 تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش را نشان می&zwnj;دهد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف عباس شیخ‌تبار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: از آغاز صید ماهی‌های استخوانی تا 20 فروردین ماه امسال مجموع صید 2 هزار و 282 تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: از مجموع صید میزان ماهی سفید یک‌هزار و 161 تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 29 درصد کاهش داشت.

معاون صید و بنادر ماهی‌گیری شیلات مازندران ادامه داد: میزان صید ماهی کفال یک‌هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 154 درصد رشد داشت.

این مسؤول با بیان اینکه میزان صید ماهی کپور یک تن بوده است، اضافه کرد: این میزان صید نسبت به مدت مشابه سال قبل 93 درصد کاهش داشت.

شیخ‌تبار یادآور شد: میزان صید سایر گونه ماهی‌ها طی این مدت 130 تن بوده که نسبت به مدت مسابقه سال قبل 12 درصد افزایش داشت.

وی با اشاره به افزایش 6 درصد تلاش صیادی استان نسبت به سال گذشته، گفت: تلاش صیادی 20 هزار و 231 مرحله بوده است.

معاون صید و بنادر ماهی‌گیری شیلات مازندران با اعلام اینکه سرانه صید هر شرکت تعاونی 43 تن بوده است، اظهار کرد: این آمار نسبت به سال گذشته که 40 تن بوده 8 درصد افزایش داشت.

*25 فروردین؛ مهلت پایانی صید ماهی‌های استخوانی در دریای مازندران

این مسؤول با بیان اینکه مهلت صید ماهی‌های استخوانی در دریای مازندران تا 25 فروردین ماه امسال تمدید شد، تصریح کرد: اتحادیه‌های صیادی درخواست خود را مبنی بر افزایش زمان صید ارائه دادند تصمیم‌گیری با سازمان شیلات ایران است در حال حاضر آخرین مهلت صید در دریا تا 25 فروردین است.

شیخ‌تبار در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره کاهش چشمگیر صید ماهی کپور در دریا، خاطرنشان کرد: به احتمال زیاد طی پنج سال گذشته قسمت اعظم بچه ماهی کپور در دریا صید و از گردونه خارج شدند که تأثیر منفی به همراه داشت.

وی در پایان با اشاره به اینکه محل زیست ماهی کپور حوزه شرق دریای خزر استان گلستان و شرق مازندران به‌ویژه حوزه میانکاله است، گفت: بازسازی ذخایر این‌گونه ماهی‌ها کار جمعی است و نیازمند این است زیستگاه‌ها احیا شود که امیدواریم وضعیت بهتر شود.

 

فارس


ارسال دیدگاه